Romantične vjenčanice s modnih pista za proljeće 2019.

Romantične vjenčanice s modnih
pista za proljeće 2019.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mira Zwillinger (@mirazwillinger) on

Zima je pred nama, no u industriji vjenčanja stvari se tek zagrijavaju. Najpoznatiji dizajneri čije vjenčanice nas bacaju u budno sanjarenje, već su predstavili svoje najljepše komade iz proljetne kolekcije za 2019-u. godinu. Modne piste još su jednom postale centar zbivanja na kojem su šetale manekenke u bajkovitim kreacijama poput onih na kazališnoj predstavi Labuđe jezero. Vjenčanice  su ‘onaj’ odjevni predmet o kojem većina djevojčica maštari od malih nogu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monique Lhuillier (@moniquelhuillier) on

Tradicionalno bijele, danas ih sve češće viđamo u puderastim nijansama, krem i roza bojama pa čak i s ledeno sivim tonovima.  Vjenčanice privlače pažnju, a smatraju se možda i najvećim dijelom cijele ceremonije tog velikog dana, barem ako se pita buduće mladenke. U nastavku donosimo izabrane komade iz proljetne kolekcije koje će obilježiti iduću godinu.

Romantične vjenčanice o kojima budni sanjarimo

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jane Hill (@janehillbridal) on

Minimalističke vjenčanice i zimska vjenčanja već su nas osvojili. Stoga smo zakoračili u budućnost i oduševili se romantičnim vjenčanicama koje nose potpis Oscar de la Renta, Krikor Jabotian, Monique Lhuillier, Jane Hill i Elie Saab. Poznati dizajneri svoju su maštu sproveli u djelo u obliku vjenčanica koje postaju predmet žudnje svake buduće mladenke, ali i one koja to nije. Istaknuli su se modeli romantičnih detalja poput listova i cvijeća koji su ručno ušiveni na gornji sloj vjenčanice. Linije prate žensku siluetu i naglašavaju ono najbolje. Bez obzira na to jeste li ljubitelj jednostavnih ili onih malo raskošnijih modela, vjenčanice iz proljetnih kolekcija donose ponešto za svakoga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krikor Jabotian (@krikorjabotian) on

Slojeve tila i fine tkanine koja se nosi u slojevima meko padaju pa će dodatno istaknuti svu ženstvenost i gracioznost kreacije. Najfinija čipka, ručno ušiveni biseri i ljuskice, perije.. samo su neki detalji koji podižu izgled vjenčanica koje ćemo gledati u idućoj godini. Veo se ponovno vraća na scenu vjenčanja. Nedavno smo imali prilike vidjeti veo i na sada vojvotkinji, Meghan Markle. Mnogo se nagađalo o tome hoće li ga nositi s obzirom na to da je već jednom bila udana. U prošlosti se nosio kao simbol čednosti, a podizao se pred oltarom prije same ceremonije. Predstavljao je svojevrsnu ‘pregradu’ između mladenaca do službenog stupanja u brak.

Proljeće 2019.

Oscar de la Renta

Oscar de la Renta

Krikor Jabotian

Krikor Jabotian

Jane Hill

Jane Hill

Elie Saab

Elie Saab

Monique Lhuillier

Monique Lhuillier

Foto: Instagram, Oscar de la Renta, Krikor Jabotian, Jane Hill, Elie Saab, Monique Lhuillier

Učitati još
Zatvori