Vjenčane fotografije Matee i Ivana Leša prava su senzacija
Vjenčane fotografije Matee i Ivana Leša prava su senzacija

Vjenčane fotografije Matee i Ivana
Leša prava su senzacija

Matea i Ivan Leš vlasnici su omiljenog zagrebačkog tattoo studija, Tattoo rroma. Ivan je kreativac specijaliziran za tetovaže, a Matea za organizaciju posla i prirodni je talent za uređenje interijera. U rijetkim trenucima kada nisu u studiju – planiraju putovanja ili putuju. Između ostalog, Matea na svom Instagram profilu @oprrosti vješto bilježi primamljive destinacije.

oprrosti, Leš i novo poglavlje života

Matea (oprrosti) je zaljubljena u fotografiju od malih nogu, a njezin nepogrešiv, profinjen i upečatljiv stil iznova postavlja ljestvicu više. Svaki put se iznova iznenadimo upečatljivom estetikom kojom zrači. Ovoga je puta ovaj mladi par ponovo u glavnoj ulozi, no ne radi se o klasičnom putovanju, već o onom romantičnom i nezaboravnom. Usuđujemo se reći da smo jednostavno zadivljeni predivnim fotografijama kojima su Matea i Leš obilježili novo poglavlje života.

Odlučili su fotografije svog velikog dana ovjekovječiti uz plažu u gradu Malibu i prije nego što su se službeno vjenčali. Čekali su dan kada će postati mužem i ženom, kako bi serija crno-bijelih fotografija mogla izaći na vidjelo. Za savršen prikaz ljubavne priče zaslužna je Ivana Varesko. Tako je stvorena spektakularna i nesvakidašnja uspomena koja obiluje iskrenošću i spontanošću, a kako je napisala Matea, ljubav prema Ivanu trajat će od sada pa do kraja vremena. ♡

Učitati još
Zatvori