Nova lokacija za vjenčanje i evente Clubhouse Golf otvorila je svoja vrata

Nova lokacija za vjenčanje i evente
Clubhouse Golf otvorila je svoja vrata

POZNATA LOKACIJA U NOVOM, POSEBNOM RUHU 

Posjetili smo novo mjesto za vjenčanja u Zagrebu čije smo otvaranje najavili i koje je ovog siječnja otvorilo svoja vrata i privuklo mnoge, uskoro novopečene mladence. Ako ste si oduvijek maštali o vjenčanju kojeg će vaši uzvanici zapamtiti kao nešto drugačije od onoga što su vidjeli, onda je Clubhouse golf pravi izbor za vaš poseban dan. Zeleno okruženje golf terena odlična je kulisa novog koncepta vjenčanja kojeg do sada nismo imali prilike vidjeti u Hrvatskoj. Mislimo da će poznata lokacija u blizini centra grada oduševiti sve zainteresirane mladence novim uređenjem uz dašak glamura, slike govore više od tisuću riječi. 

UREĐENJE NALIK POZNATIM SVJETSKIM LOKACIJAMA PO PRISTUPAČNIM I RAZUMNIM CIJENAMA 

Ideja vodilja ovog projekta pod vodstvom Saše Majetića bila je pružiti potpuno novo iskustvo mladencima i njihovim uzvanicima, spojiti moderno glamurozno uređenje interijera s romantičnim zelenim prostranstvima golf terena. Luksuzna vjenčanja na sličnim terenima kakva smo do sada mogli viđati samo u svjetskim metropolama od sada će biti dostupna upravo na ovoj lokaciji i to po vrlo pristupačnim cijenama. Od vlasnika prostora saznali smo da je 2021. rezervirana već za određeni broj svadbenih slavlja, a s obzirom da se od sada prostor može doći i pogledati uživo, interes za preostale termine je sve veći. Ako ste planirali svoje svadbeno slavlje u 2021. godini, sada su svakako zadnje minute rezervacije ovog, složit ćemo se, vrlo interesantnog novouređenog prostora na golf terenima.   

Osim prekrasno uređenog interijera, prostrana terasa lokacije je mjesto gdje će svi uzvanici imati prilike uživati u svom piću uz zalazak sunca i pogled na prekrasan ambijent zelenila golf terena. Pomična staklena stijena s prednje strane koja ima mogućnost potpunog otvaranja, omogućit će uzvanicima romantičan pogled iz udobnosti stolca. 

LOKACIJA KOJA OTVARA VRATA ZA RAZNE PROSLAVE I EVENTE 

Osim vjenčanja, Clubhouse Golf idealan je za proslave svih vrsta poput organizacije poslovnih evenata, predstavljanja novih proizvoda do opuštenih druženja i različitih obiteljskih okupljanja – krstitki, krizmi i pričesti.  

Uz savršen interijer, poseban naglasak stavljen je i na vrhunsku gastro ponudu koja se priprema na samoj lokaciji, te na potpuno personalizirani pristup svakom klijentu pri organizaciji svakog eventa, od izgleda do svih popratnih aktivnosti i ponuda.  

Svaki detalj ovog prostora osmišljen je, kako su nam prenijeli organizatori Clubhouse golfa s posebnom pažnjom na novo iskustvo svih mladenaca i njihovih uzvanika.

PARTNERI NA PROJEKTU:

  • Venue: Clubhouse Golf 
  • Dizajn interijera: Studio Karas 
  • Photo: Hrvoje Serdar 
  • Flowers and design: M2 Floral Design 
  • Light: Smash Light 
  • Cake: Sweet Cakes Lab 
  • Wine: Vina Jakovac 
  • Music: DJ Marko Medar & SAX performance Ivo Prodan 

Foto: Clubhouse Golf

Učitati još
Zatvori