Ova nova zagrebačka lokacija za vjenčanja mogla bi postati hit u 2021.

Ova nova zagrebačka lokacija za vjenčanja
mogla bi postati hit u 2021.

Predviđa se da će 2021. biti godina vjenčanja

2020. godina poremetila je planove brojnim budućim mladencima. Možda ste i sami među njima, možda ste i vi prebacili svoje planove ili ste trebali biti gost na vjenčanju koje je prebačeno na sljedeću godinu. Kako god bilo, kako stvari sada stoje, 2021. bit će “godina vjenčanja”.

Provjerili smo i sami ono što čujemo od onih koji planiraju svoje vjenčanje – sve popularne lokacije su popunjene za cijelu sljedeću godinu. Dapače, oni najpopularniji su dobrim dijelom puni već i za 2022. godinu.

Nova lokacija za vjenčanja u Zagrebu

Zato je još interesantnije za čuti da se uskoro otvara nova zagrebačka lokacija, kojoj mnogi predviđaju da će ubrzo postati pravi hit među mladencima. Radi se o dobro poznatom prostoru, ali sada u posve novom ruhu i u posve novoj organizaciji, pod nazivom Clubhouse Golf. Zelena idila golf terena u Zagrebu dobiva potpuno novi koncept održavanja vjenčanja. Ova oaza u neposredoj blizini centra grada, do sada poznata kao luksuzni golf resort, uskoro postaje i centar za, kako nam kažu, “uvijek posebna vjenčanja”.

Luksuz postaje pristupačniji

Iskusni tim na čelu sa Sašom Majetićem, poznatim ugostiteljem i vlasnikom jednog od najpoznatijih resorta za vjenčanja, ponudit će pristupačniji koncept luksuznog vjenčanja. “Želimo da naš glavni grad dobije mjesto za luksuzna vjenčanja u rangu s ostalim svjetskim metropolama. Naravno, sve to radimo u skladu s našim prilikama i ponudit ćemo cjenovno pristupačniji paket, koji ne odskače od prosjeka ostalih poznatih svadbenih lokacija.”

I zaista, ne možemo se oteti dojmu da već sami pogled na golf terene stvara poseban luksuzni ambijent. Pogled koji puca s ogromne terase na jezera i centralne golf terene je veličanstven i sigurni smo da će biti najfotografiranije mjesto na svakom vjenčanju.

Briga o detaljima za posebno vjenčanje 

Interijer svadbenog prostora još je u fazi nastajanja, ali Majetić nam je ekskluzivno ustupio simulaciju dizajna prostora koja, složit ćete se, ostavlja bez daha. Prostor se nalazi na katu glavne klupske zgrade i pravo je dizajnersko remek-djelo. Sve odiše elegancijom i profinjenim glamurom i doista jedva čekamo prvi sljedeći poziv na vjenčanje u ovom novom prostoru.

“Ne oslanjamo se samo na stvarno dojmljivu lokaciju, već luksuz i vrhunsku uslugu želimo ponuditi u svakom segmentu. Počevši od uređenja interijera, gastro ponude i hrane pripremljene na licu mjesta, pa sve do potpune personalizacije i organizacije svakog detalja. Želimo da se naši mladenci potpuno opuste jer brigu preuzimamo mi, želimo da im vjenčanje na Clubhouse Golfu bude zaista posebno.”, istaknuo je Majetić.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori