Najljepšu svadbenu tortu ove sezone potpisuje domaća slastičarnica

Najljepšu svadbenu tortu ove sezone
potpisuje domaća slastičarnica

Kada je riječ o svadbenim tortama, izbor ponekad uistinu nije jednostavan. Osim velikog broja slastičarnica, specijaliziranih za izradu torti za vjenčanja između kojih je potrebno birati, bitan je i njihov dizajn, konstrukcija, a naposljetku i sami okus. Želimo da u torti koju smo izabrali za svoj veliki dan uživa što više ljudi i da je taj slatki predah između dvije runde plesa uistinu pamtljiv i nezaboravan.

Cukar stoji iza najljepše svadbene torte ove sezone

Jedna slastičarnica kojoj je pošlo za rukom izraditi upravo takvo savršenstvo je Cukar u Komiži, čiji rad pratimo već neko vrijeme, a sada nas je u potpunosti oduševila svojom najnovijom svadbenom tortom. Komotno ju možemo nazvati pravim arhitektonskim spektaklom i jednom od onih slastica koja se svojom posebnošću već na prvi pogled urezuje u pamćenje.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Pastry shop Cukar (@cukar_komiza)

I nema sumnje da ova svadbena torta osvaja i svojim okusom, jer Cukar je jedna od najboljih slatkih adresa na cijelom otoku Visu. Govore o tome brojne recenzije na internetu i društvenim mrežama, no ono još bitnije, dobar glas o njoj širi se i usmenom predajom.

Iza Cukra stoji Jasminka Zambarlin, žena koja je ekonomiju zamijenila slastičarstvom i po svemu sudeći definitivno nije pogriješila. Recepte za tradicionalne slastice koje je dobila u nasljedstvo od svoje mame i bake interpretira na moderan i maštovit način, a među sastojcima redovito se nalaze produkti lokalnog podneblja. U nastavku smo izdvojili još neke impresivne torte koje u posljednje vrijeme izlaze iz kuhinje ove šarmantne komiške slastičarnice.

Preporuka

Zatvori