Pariški brend vjenčanica za ljubiteljice moderne romantike

Pariški brend vjenčanica za
ljubiteljice moderne romantike

S prvim proljetnim danima započela je još jedna sezona vjenčanja, a topli i sunčani ljetni dani tek donose njezin vrhunac. No, bez obzira koji datum odabrali za svoj veliki dan, odabir savršene haljine u kojoj ćete se osjećati i izgledati odlično uvijek se nalazi među onim najvažnijim stvarima koje donose pripreme za vjenčanje.

Od najraskošnijih haljina do jednostavnog odijela ili kombinezona u kojima će svoj savršeni odabir za vjenčanje pronaći sve minimalistice i kulerice, ponude brendova posvećenih vjenčanicama, ali i poznatih modnih imena s high end i high street scene danas donosi baš svaki model koji mladenke mogu poželjeti. Jedan od najpopularnijih trendova posljednjih nekoliko godina bez sumnje je spoj klasične romantike i modernog stila, a njegovo najdivnije izdanje pronaći ćete u vjenčanicama pariškog brenda Marina Harpe.

ROMANTIČNE I MODERNE VJENČANICE S PARIŠKI POTPISOM

Istovremeno jednostavne i posebne, romantične i moderne, vjenčanice s potpisom pariškog brenda Marina Harpe izbor su s kojim ne možete pogriješiti na veliki dan. Spoj jednostavnih linija, ženstvenih krojeva i romantičkih detalja poput čipke ili trendi pomaka poput otvorenih leđa stvaraju pregršt divnih modela ne samo vjenčanica, već i kombinezona, odijela i kompleta – jednako posebnih, svečanih i prigodnih za vjenčanje.

Kako izgledaju neke od najljepših vjenčanica po mjeri svake Parižanke otkrijte u nastavku, a sve modele možete pronaći i naručiti ovdje.

Foto: Instagram (@harpeparis)

Učitati još
Zatvori