Luksuzno boho vjenčanje u Zagrebu koje će vas inspirirati

Luksuzno boho vjenčanje u Zagrebu
koje će vas inspirirati

U posljednje dvije godine boho stil najčešći je odabir brojnih mladenki. No, ako ga želite dodatno začiniti kako biste postigli luksuzni dojam primijenite trikove ovog vjenčanja u centru Zagreba. Od ceremonije kraj bazena do bogato uređene dvorane. Pa krenimo!

Ceremonija kraj bazena

Ceremonije na otvorenom sve su veća želja domaćih i stranih mladenaca.To nas ne čudi jer je atmosfera ovakvih ceremonija uvijek intimnija i romantičnija, a gostima ne rijetko i zasuze oči dok izričete sudbonosno Da.

Imanje Marincel pravi je biser za sve one koji žele morski štih u glavnom gradu. Predivno uređen bazen savršena je kulisa za luksuznu boho ceremoniju vjenčanja. Pod kreativnom palicom showROOM studija, vanjski prostor dodatno je uređen bijelom podlogom za svečaniji dojam. Povišeni dio bazena iskorišten je kao pozornica oko koje se prostire cvjetna kulisa kroz čiju instalaciju u rubnim dijelovima su prolazili gosti, dok je centralni dio posvećen mladencima za ceremoniju. Oko bazena složeni su redovi predivnih drvenih stolica kako bi gosti imali besprijekoran pogled na zaljubljeni par.

Poigrajte se odabirom stolova

Uvriježeno je mišljenje da se u dvorani morate odlučiti između okruglih ili klasičnih stolova. No, ovo vjenčanje dokazalo je da kombinacija dva tipa može rezultirati vrhunskim vizualnim dojmom i unijeti dodatnu dinamiku. Interijer dvorane Marincel vrlo je raskošan i prostran pa su se gosti mogli bez problema kretati i uživati u razgovorima.

Izbacite zelenilo – neka fokus bude dehidrirano bilje

U postizanju luksuznog boho stila najvažniji je odabir pravih biljaka i kombinacija boja.

Za okrugle stolove odabrani su predimenzionirani cvjetni buketi u visokim vazama. Raspon cvijeća dosezao je i do 1,2 metara u širinu. Za dašak luksuza postavljeni su zlatni podtanjuri, stilizirani ubrusi i personalizirane menu karte s inicijalima klijenata. Bijela podloga stola te bijele drvene stolice divno su se uklopile u cijeli set-up i neometano prepustile fokus cvjetnim instalacijama u centralnom dijelu stola. Svaki stol upotpunio je i bogat izbor svijeća na elegantnim zlatnim svijećnjacima.

Ravnim stolovima od drveta dominirali su niski duguljasti cvjetni buketi na zlatnim staklenim postoljima i podtanjuri od prozirnog stakla s decentnim motivom. Osim estetskog doprinosa divnoj drvenoj podlozi stola, cvjetne instalacije na ravnim stolovima ciljano su postavljeni nisko radi neometane komunikacije gostiju. Visinu dekora na ravnim stolovima nosili su luksuzni kristalni svijećnjaci.

showROOM studio svoju inspiraciju za podne dekoracije crpili su iz vrtova koji krase stari dio Zagreba na koje imanje Marincel proteže pogled. Cvijeće je stilizirano u slobodnom stilu, imitirajući rast u prirodi.

Glavni stol

Srce svake dvorane je stol mladenaca. showROOM dizajnerica odlučila se za dekoriranje u minimalističkom izražaju, a glavni element je asimetrična podna kulisa prepuna cvijeća. Dominacija boja u izboru cvijeća je pastelno bijela uz dodatak nude roze koja se savršeno stopila s drvenom kulisom Imanja Marincel. U stilizaciji cvijeća nije korišteno zelenilo već dehidrirano i sušeno bilje. Na cvjetnu kulisu potrošeno je nekoliko tisuća cvjetova, točan broj neka ostane mala tajna.

Lokacija : Imanje Marincel

Dizajn, stilizacija, cvjetni dizajn i najam : showROOM.designANDevents

Foto: Best Man Studio

Učitati još
Zatvori