Nova Lukabu Bridal kampanja u zaboravljenoj vili Batory

Nova Lukabu Bridal kampanja u
zaboravljenoj vili Batory

Lukabu-0148

[dropcap custom_class=”normal”]U samom centru Osijeka stoji, u nekim prošlim vremenima napuštena i zaboravljena veličanstvena vila Batory. Upravo je ona poslužila fotografskom dvojcu Beck, Jasmini i Davoru da s prvim sunčanim danima u nju puste varljivu toplinu proljeća i da u njoj, kroz kampanju modne kuće Lukabu, počne buđenje, cvjetanje – godišnje doba ljubavi. Inspirirani svjetlom i trenutkom, njihovo umijeće bilo je savršen spoj s posljednjom kolekcijom vjenčanica poznate osječke modne kuće.[/dropcap]

[blockquote]Dizajnerica Marina Jerant kolekciju je prilagodila svakodnevnim Lukabu mladenkama.[/blockquote]

Već prepoznatljive lakoće i teksture, te 3D čipka koja prati najnovije trendove u dizajnu vjenčanica, poznati rad s puder podlogama,u stare su ruševine unijele nježnost i mističnost. Lukabu, Jasminu i Davora povezuje stavljanje naglaska na realnost i fluidnost zbog čega je logičan izbor za ulogu mladenke još jednom bila Martina Cegledi, djevojka koja nije profesionalni model i čija estetika predstavlja svakodnevnu Lukabu mladenku, koja želi istaknuti linije svoga tijela i naglasiti svoje omiljene karakteristike kroz viziju dizajnerice Marine Jerant.

Lukabu-0072

Držeći se usko već uhodanog tima, kako bi se postigla što veća čarolija zabilježenog trenutka, za make up je zaslužna Sara Grepo, gdje je također najvažnija bila stvarna ljepota mladenke i svijetla koža u tami napuštene vile.

Lukabu-0060

Sve vjenčanice iz kampanje ”Season of love” dostupne su mladenkama u Lukabu showroomu, na prvom katu TC Nama. Više informacija potražite na službenoj stranici Lukabua te Facebook stranici. Rad Jasmine i Davora također je dostupan na Jasmina & Davor weddings te njihovoj Facebook stranici.

Lukabu-0162

Lukabu-0160

Lukabu-0144

Lukabu-0117

Lukabu-0112

Lukabu-0104

Lukabu-0015

Preporuka

Zatvori