Neočekivana lokacija za najljepša intimna i romantična vjenčanja u Istri
Neočekivana lokacija za najljepša intimna i romantična vjenčanja u Istri

Neočekivana lokacija za najljepša intimna i
romantična vjenčanja u Istri

Od raskošnih vila do manjih i romantičnijih mjesta, postoji mnogo jedinstvenih načina da lokaciju za vjenčanje pretvorite u nevjerojatno iskustvo za vas i vaše goste.  Lokacija za vjenčanja definitivno je jedno od najbitnijih stavki kada planirate vjenčanje. I mi smo uvijek u potrazi za romantičnim i inspirativnim mjestima, a u jedan takav pretvorio se nama već poznati pitoreskni restoran u Istri, Stara škola ili La vecchia scuola.

Stara škola foto Alessia Stelko 21

La vecchia scuola

Nedaleko od Buja i Grožnjana, u malom mjestu Krasica, nalazi se jedna stara škola, koja je godinama zjapila prazna. U nju se nedavno uselio istoimeni restoran s barom, kao dio koncepta i high-end hospitality ponude koju pod svojim imenom nosi vinarija Clai. U lipnju nas je chefica Priska Thuring ugostila na ručku, a više detalja koje smo saznali prilikom našeg posjeta, pročitajte ovdje.

Stara škola

Stara škola u ulozi savršene lokacije za vjenčanje

Sada se eksterijer i interijer ovog restorana u koji smo se zaljubili pretvorio u prekrasnu oazu za savršeno druženje i proslavu ljubavi. Chefica Priska oživjela je stari vrt koji su nekad obrađivali učenici škole, a neočekivano dobro izgleda u ulozi vjenčane destinacije. Cvjetni aranžmani u minimalističkoj formi te bijele boje koje ističu terakotne zidove i zelene stolove odlično su se uklopili kao uređenje.. Stara škola je jedno od onih mjesta u kojem s dekoracijama ne treba pretjerivati, jer prostor govori sam za sebe. Ipak, minimalistička dekoracija daje personalizirani pečat koji je u kontekstu vjenčanja itekako potreban.

Stara škola vjenčanje

Foto: Marko Đurin, Alessia Stelko

Wedding planners i dekoracija: Wedding2book

MUA: Make up by Marta

Hair: 4look beauty concept Viktoria Mikulić

Bride suit: Schape design

Groom suit: Fidelio tailor

Jewelry: Prahir

Models: Nmodels

Učitati još
Zatvori