Romantične jesenske vjenčanice s high street potpisom

Romantične jesenske vjenčanice s
high street potpisom

Reformation

Velika sezona vjenčanja započela je još u travnju i potrajala sve do kraja rujna kada su mnogi parovi pronašli svoj savršeni dan za ono veliko Da! i jedan od najboljih provoda u životu. Iako su topli proljetni i ljetni dani sada daleko iza nas, pred nama je nova sezona vjenčanja. Romantična jesen savršena je za

Od jednostavnih i intimnih do velikih i raskošnih, bez obzira na broj gostiju i raskoš dekoracija, vjenčanja su jedan od onih najposebnijih i nezaboravnih dana koji za svaku mladenku započinje mnogo prije, s odabirom savršene vjenčanice.

Odabir one savršene vjenčanice u kojoj ćete sve ostaviti ostaviti bez daha, ali u kojoj ćete vi sami još uvijek moći disati i osjećati se opušteno i udobno jedan je od najtežih modnih izazova. Odgovor na potragu za onom savršenom haljinom, uz poznate modne kuće i brendove posvećene izradi raskošnih vjenčanica, ove jeseni donose i high street brendovi.

Reformation

High street vjenčanice za jesensku sezonu

High street brendovi su u posljednjih nekoliko sezona polako zakoračili u svijet vjenčanja. Nakon kolekcija haljina za djeveruše koje su donijele romantičan spoj pastelnih boja i prozračnih silueta, high street brendovi odvažno su prihvatili izazov dizajniranja vjenčanica. Iako se koncept vjenčanice bitno razlikuje od onog iza pristupačnih high street komada, nekoliko poznatih imena s high street scene i ove jeseni je ponudilo predivne modele haljina u kojima će mnogi poželjeti provesti svoj poseban dan.

Od raskošne svile do romantične čipke, od elegantnih, klasičnih krojeva do šarmantnih midi modela, high street brendovi ove jeseni donose modele vjenčanica u kojima će baš svakoj mladi biti jako lako pronaći onaj savršeni. Osim predivnih modela koji izgledaju jednako posebno poput onih s potpisom poznatih dizajnerskih imena, high street vjenčanice donose i bitno pristupačniju cijenu kojoj je, osobito nakon što ugledale neke od predivnih modela, nemoguće odoljeti.

Ako vam se približava veliki dan i još uvijek tražite onu savršenu haljinu, nekoliko pristupačnih ideja imamo u nastavku.

Reformation
Reformation
Reformation
Reformation
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
& Other Stories
ASOS EDITION
ASOS EDITION
ASOS EDITION
ASOS EDITION
ASOS EDITION
Dream Sister Jane (ASOS)
Simonett Palmerita (ASOS)

Foto: Asos, H&M, Reformation

Učitati još
Zatvori