Jednostavne, romantične i trendi – frizure za vjenčanja u 2019.

Jednostavne, romantične i trendi –
frizure za vjenčanja u 2019.

@jenniferbehr

Uz sve one nove navike, odluke i sitnice koje će začiniti našu svakodnevicu i 2019. godinu učiniti još boljom i uspješnijom, dvanaest novih mjeseci ispred nas donijet će i nekoliko onih posebnih i nezaboravnih prilika po kojima ćemo ju uvijek pamtiti. Visoko na listi najposebnijih dana koje će nekima donijeti nova godina bez sumnje se nalaze vjenčanja. Sa sezonom vjenčanja koja više nije rezervirana za one tople i sunčane proljetne i ljetne dane, vjenčanja će u 2019. u baš svakom mjesecu i svakom godišnjem dobu pronaći romantičnu i čarobnu atmosferu kao stvorenu za ono veliko Da! i jedan od najboljih provoda u životu.

Od jednostavnih i intimnih do velikih i raskošnih, bez obzira na broj gostiju i raskoš dekoracija, vjenčanja su jedan od onih najposebnijih i nezaboravnih dana koji za svaku mladenku započinje mnogo prije, s odabirom savršene vjenčanice, a odmah nakon nje na popisu se nalaze i šminka i frizura.

Baš poput odabira savršene vjenčanice u kojoj ćete sve ostaviti ostaviti bez daha, ali u kojoj ćete se vi sami osjećati se ugodno, odabir savršene frizure krije se u spoju opuštene elegancije i romantičnih detalja.

@karliekloss

Najpoželjnije trendove iz svijeta frizura za vjenčanja u 2019. godini započele su i najavile popularne it djevojke još prošle godine. Trendseterska vjenčanja izgledala su nezaboravno i romantično, a osim dobrih provoda koje smo pratili na njihovim društvenim mrežama, vjenčanja it djevojaka diljem svijeta odredila su trendove za 2019. godinu među kojima se nalazi i nekoliko frizura s kojima niti jedna mladenka ne može pogriješiti.

Jednostavne, romantične i trendi, frizure koje će obilježiti sezonu vjenčanja u 2019. donose savršeni spoj blagih valova, poluskupljene kose ili jednostavne punđe i romantičnih detalja poput trendi ukrasa za kosu, tradicionalnog vela s modernim pomakom ili efektnih naušnica koje će odlično izgledati u kombinaciji s niskom punđom. Bez puno vremena provedenih na frizerskoj stolici i bez previše laka za kosu, trendi frizure za vjenčanja nikad su bile jednostavnije, ali ni izgledale bolje. Dozu inspiracije pronađite u nastavku.

@harperandharley

@chiaraferragni

@wethepeoplestyle

@carlapojer

@adenorah

@kristin_ess

@kristin_ess

@kristin_ess

@kristin_ess

Učitati još
Zatvori