Udala se Franka Batelić

Udala se Franka Batelić

Nakon turbulentnog tjedna, u kojem je cijela Hrvatska bila na nogama zbog srebrne medalje koju su naši nogometaši osvojili na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji (atmosferu iz Rusije možete pogledati ovdje, a s dočeka u Zagrebu ovdje), vikend je započeo na najljepši način – vjenčanjem naše poznate pjevačice Franke Batelić i hrvatskog nogometaša i reprezentativca Vedrana Ćorluke.

Par je već jučer uživao u društvu uzvanika vjenčane ceremonije, i to u prelijepom okruženju istarskog Meneghettija, a pitoreskne Bale i lokalna crkva odabrane su za lokaciju samog vjenčanja, gdje su Franka i Vedran izrekli sudbonosno da danas u popodnevnim satima. Prve dojmove s vjenčanja, bilo je moguće popratiti na Instagramu, gdje je nekoliko fotografija nakon ceremonije podijelio i sam Vedran Ćorluka.

Najviše pozornosti je, naravno, izazvala vjenčanica koju je Franka nosila, a koju potpisuje Carolina Herrera.

Vjenčana haljina s čipkastim korzetom i bogatom suknjom od tila, izvrsno je pristajala našoj pjevačici, koja je svoj look upotpunila čipkastim velom, punđom i decentnim make upom, idealnim upravo za ljetno vjenčanje. Inače, naš poznati modni dvojac eNVy room, Franku je odjenuo za jučerašnje druženje u Meneghettiju, a i večeras će se naša mlada zvijezda preodjenuti u jednu njihovu haljinu.

happiness. No words needed.✨?@envyroom

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori