U prodaju su došle proljetne Elie Saab vjenčanice

U prodaju su došle proljetne
Elie Saab vjenčanice

Elie Saab2

Libanonski modni dizajner Elie Saab možda je poznat po najljepšim večernjim haljinama iz haute couture kolekcija, no isto tako je obožavan i zbog svojih vjenčanica.

Iz kolekcije u kolekciju, osvaja nas bridal modelima koji odišu profinjenošću i elegancijom, a nerijetko su i dio naših najljepših modnih snova.

Nova kolekcija za proljeće 2018. upravo je stigla u dizajnerove butike te će upravo ovi stilovi oduševiti mladenke ili inspirirati mnoge druge brendove na stvaranje sličnih modela. Vjenčanice s kojima dolazi na scenu idealne su za proljetna svadbena slavlja, a u svaki model utkani su metri najfinijih materijala i tisuće najljepših detalja.

Elie Saab3

Iako i ove sezone šarmira s nekoliko balskih stilova, vjenčanice Elieja Saaba za proljeće 2018. pretežito su tradicionalnog stila, a sasvim klasične linije nadopunjene su romantičnom čipkom i tisućama dekorativnih kristalića, budući da je dizajner i inače poznat po bogatom detaljiziranju. U ovoj će se kolekciji od 13 vjenčanica pronaći gotovo svaka mladenka, a sve stilove pogledati možete u nastavku.

Elie Saab4 Elie Saab5 Elie Saab6 Elie Saab7 Elie Saab8 Elie Saab9 Elie Saab10 Elie Saab11 Elie Saab12 Elie Saab13 Elie Saab14 Elie Saab15 Elie Saab16 Elie Saab17 Elie Saab18 Elie Saab19 Elie Saab20

Foto: Elie Saab

Učitati još
Zatvori