Vjenčanje u boho stilu na idiličnoj plaži u Istri

Vjenčanje u boho stilu na
idiličnoj plaži u Istri

Bohemian elopement wedding u Istri odlična je kombinacija ljubavi, hedonizma za sva osjetila, te ceremonije na otvorenom koja u posljednje vrijeme ima sve veći broj poklonika stvarajući sasvim novi trend, pritom ne zaboravljajući tradiciju i običaje u slavljenju ljubavi.

U vrijeme kada cijela wedding branša, kao i sami mladenci, pati od otkazivanja poslova, i odgođenih vjenčanja, mlada ekipa suradnika, odlučila je svoju kreativnost ispoljiti kroz “styled session” na jednoj od prekrasnih istarskih plaža. Kako može izgledati boho wedding u Istri dočarao je Artium weddings tim uz divne suradnike, koji su dali doprinos, svatko iz svoje branše. Istra kao destinacija obiluje rajskim plažama koje mame svakog zaljubljenika u more i njegove čarolije. Približiti mogućnost organiziranja vjenčanja na plaži gdje mladenci slave svoj dan na svoj način, bila je ideja vodilja projekta.

Idilično vjenčanje u boho stilu

Dizajnerski trojac koji stoji iza Artium weddings Croatia osmislio je bohemian scenarij na nekoliko lokacija u divnoj šljunčanoj uvali nedaleko Pule kako bi se istakle sve divne mogućnosti i ljepote. Fotografije potpisuje Aleksandra – Indigo blu weddings. Njezin pristup, način fotografiranja te sama obrada pridonose ideji potpune individualizacije vjenčanja, sa fokusom na detalje i trenutke.

Kod elopement vjenčanja ideja jest da mladenci svoj svadbeni stol dijele samo međusobno ili u manjem opuštenom krugu ljudi. Vođeni time glavna kulisa bio je stol za dvoje koji su osmislili i prema vlastitom dizajnu ukrasili toplim osnovnim cvjetnim koloritom koje se slaže sa karakternim art keramičkim posuđem Ane Lončar- Raku ceramics, sa sezonskim plodovima, uz nezaobilazne svijeće za savršeno romantičnu večeru, te potpuni doživljaj jednog drugačijeg svečanog objeda.

Dašak boho duha dodali su dodacima koje vrište nekonvencionalni životni stil, koji se namjerno suprotstavljaju uvriježenim moralnim i kulturnim normama ili očekivanjima šire zajednice. Od makro elemenata tu su orijentalni tepisi koji su podloga za cijelu priču koja se htjela ispričati. Za dodatnu dinamiku i bogatstvo koristili su macrame koji su doživijeli novi sjaj u svijetu dekora. Čvor po čvor, nastali su u divnim rukama Mateje koja stoji iz branda Say my name Macrame.

U set up se savršeno uklopila vjenčanica dizajnerice Ivane Čizmadija- Gray bridal. Izrađena od posebne čipke koja ljubi žensku liniju. Savršena je za mladenke koje žele izgledati smjelo ali romantično, no ipak drugačije. U ovoj slici prepoznali su pjevačicu Anezi , kojoj je haljina bila , malo je reći, kao salivena. Svijetlo plavo custom made odijelo Fidelio tailor shopa zaokružilo je cijelu priču u željenom tonu. Kako bi stvar bila potpuna, nakit je ustupila Kragrlica, a vjenčano prstenje zlatarne Domnik Pazin.

Započnite svoje bračno putovanje na drugačiji, vama svojstven način, sami ili uz svoje najmilije, a za sve ostalo pobrinut će se kompetentan tim kako bi u svoje prve korake bračnog života zakoračili sigurno, sretno i zadovoljno.

Lokacija: Istra Terra Magica
Organizacija, design i decor: Artium weddings Croatia
Fotografkinja: Aleksandra Đorđić Indigo Blu weddings
Haljina: Gray bridal by Ivana Čizmadija
Odijelo: Fidelio Tailor
Nakit: Kragrlica
Vjenčano prstenje: Zlatarna Domnik Pazin
Modeli: Anezi & Lorenzo
Keramika: Ana Lončar Raku ceramics
Macrame: Say my name macrame
Frizura: Studio Stela Pazin
Make up: Beauty centar Maya Poreč

Učitati još
Zatvori