Novi modeli Alduk vjenčanica u zavodljivom lookbooku

Novi modeli Alduk vjenčanica u
zavodljivom lookbooku

Bez obzira na izvanredne situacije koje su nas prethodnu godinu i početak ove pošteno izbacile iz ustaljenog obrasca življenja i stvaranja, modni dizajner Ivan Alduk se čvrsto drži modnog rasporeda predstavljanja svojih kolekcija. Nakon nove modne kampanje vjenčanica koju je predstavio prethodnog mjeseca, sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo sjetne atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš.

Alduk vjenčanice u novom lookbooku

Dvadeset i četri nova modela vjenčanica prva je isprobala Sara Đurić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu Alduk mladenku. Pritom je kiparski studio Likovne akademije u Zagrebu poslužio kao izvrsna kulisa ove modne priče. Minimalistički make up i jednostavan, ali efektan stajling kose Jasmine Salo za YS Parlour studio, dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan.

“Modna kampanja je izvrstan poligon za kreativno izražavanje i prenošenje vizualne poruke javnosti, a ovoga puta smo naglasak stavili na neraskidivi spoj umjetnosti i mode koje se vrlo češto isprepleću. Dok modna kampanja priča priču i vizualno se poigrava, lookbook kojeg upravo predstavljamo sav naglasak stavlja na nove modele vjenčanica i njihov dizajn. Za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s novim modelima naših vjenčanica, isprobati nekoliko različitih stilova te otkriti onaj u kojemu se najviše pronalaze, a mi ćemo im rado pomoći na tome putu”, izjavio je Ivan.

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela, sirena krojevima koji su ove godine postali lagani hit, a novost su i prorezi na vjenčanicama, korzeti, spuštena ramena i poigravanje teksturama. Vjenčanice A siluete su izuzetno prozračne, lagane te čest izbor budućih mladenki, a s obzirom da pravila nema i da se svaki model izrađuje prema mjerama klijentice uz potrebnu prilagodbu, savjetujemo dogovaranje termina i isprobavanje u društvu najbližih koji poznaju Vas i Vaš modni ukus.

Ove dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu – tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. Individualnim pristupom na probama u jednom od najljepših dizajnerskih dućana na ovim prostorima koji se nalazi na adresi Trg kralja Tomislava 19 u Zagrebu, dizajner i njegov tim će vam pomoći u potrazi za idealnom vjenčanicom. Termin je potrebno rezervirati unaprijed na info@alduk.hr ili putem društvenih mreža brenda. Alduk vjenčanice se izrađuju isključivo prema mjerama, ne postoji mogućnost najma već isključivo kupnje, a potrebno ih je naručiti dva do tri mjeseca prije datuma vjenčanja uz cijenu od 7 do 10 tisuća kuna.

Foto: Ivan Pavliš

Učitati još
Zatvori