Što pokloniti najbližima na vjenčanju?

Što pokloniti najbližima na vjenčanju?

botanika weddings (2)

Darivanje poklona na vlastitom vjenčanju je sasvim uobičajeno.

Sitnice koje znače…

Ukoliko želite da, osim vas, taj dan zauvijek pamte i vaši najbliži: kum, kuma, prijatelji ili pak uža obitelj, poklonite im nešto osobno i posebno. Osim što će dobiti originalne poklončiće, poput sukulenata, biljčica ili sapunčića, pokušajte malo više pažnje posvetiti bliskim osobama koje su bile uvijek uz vas, osobito tijekom priprema za vaše vjenčanje. Taj poklončić ne mora biti skupocijen, ali neka je od srca.

matija-kljunak5

Nakit
Iako je ova varijanta poklona nešto skuplja, savršeno će se odraziti na licima vaših najmilijih. Svojim prijateljicama možete pokloniti jednostavne narukvice koje će ih uvijek podsjećati na vaše vjenčanje. Nakit, sam po sebi ne mora biti skup. Postoje mnoge varijante jeftinijeg nakita, pogotovo ako ga sami izradite.

Kravate i pribor za brijanje
S obzirom da je muškarcima uvijek teže odabrati poklon, odlučite se na nešto što će im trebati na vašem vjenčanju. Poklonite im kravatu ili set za brijanje, a uz to dodajte bocu pića i sve lijepo upakirajte. Na ovakve poklone neće ostati ravnodušni.

botanika weddings (1)

Zajedničko putovanje
Pretvorite svoj medeni mjesec u jedinstveno druženje sa prijateljima. Ne morate ih voditi na drugu stranu svijeta da biste ih očarali. Vikendica ili neko intimnije mjesto će biti savršeno za druženje. Ideja zajedničkog putovanja je da prepričavate prijateljima vaše najljepše trenutke i prisjećate se dogodovština s vjenčanja. Budite originalni. Zapakirajte im male poklone koji će im na neki način odati mjesto putovanja i napišite im poruku.

matija-kljunak4

Zaručničko fotografiranje
Dovedite prijatelje na zaručničko fotografiranje, osmislite temu, uredite željeni prostor ili se smjestite u prirodu i zabavite se. Nakon vjenčanja, u znak pažnje, možete te fotografije dati izraditi i uokviriti.

Buketi
Ukoliko želite vašim najbližim prijateljicama dati na važnosti tijekom vlastitog vjenčanja, buketići su savršena stvar jer će se svaka od njih osjećati posebnom.

Foto: Matija Kljunak, De Botanika Weddings

Učitati još
Zatvori