Vjenčanice poznatog ukrajinskog brenda predstavljene u Zagrebu

Svjetski poznata modna kuća Milla Nova prvi je put u Hrvatskoj održala modnu reviju u čarobnom interijeru salona vjenčanica Vesna SPOSA. Na svečanoj reviji prikazana je 2020. pretkolekcija Milla Nova vjenčanica.

Milla Nova u Zagrebu

Raskošan i bajkoviti ambijent najpoznatijeg domaćeg salona vjenčanica Vesna SPOSA savršeno se uklopio uz Milla Nova kolekciju. Vjenčanice su oduševile sve prisutne uzvanike kao i poznate osobe među kojima su se našle Nives Celzijus, Antonija Šola, Anja Alavanja, Matea Elezović, televizijske voditeljice Jelena Glišić i Dunja Mutevelić, bivša Miss Universe Ivana Mišura, Danijela Pintarić te influencerice Petra Dimić i Jelena Marinović.

U prikazanoj kolekciji naglasak je stavljen na otmjene i odvažne modele s romantičnim i ženstvenim elementima koji se protežu kroz sve Milla Nova kolekcije. Nježna čipka i prozračni materijali s lakoćom prate liniju tijela, a zanimljivi detalji na stražnjem dijelu haljina naglasak stavljaju na zavodljivost i senzualnost. Svaka vjenčanica iz kolekcije ovog poznatog brenda odiše izuzetno raskošnim stilom te ženstvenošću koja savršeno pristaje uz svaku siluetu.

Revija u salonu vjenčanica Vesna SPOSA

Uz atraktivne modele koji su predstavili novu kolekciju, pistom je prošetala jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Petra Dimić, na društvenim mrežama poznatija pod imenom @saamopetraa te bivša Miss Hrvatske Tea Mlinarić. Lijepe djevojke su sa savršenom elegancijom i lakoćom nosile Milla Nova vjenčanice koje su im pristajale kao salivene.

Osim raskošnih haljina, za potpuni dojam modne revije zaslužne su i makeup artistica Ivana Bošnjak te Biljana Dedić iz frizerskog studija STUDIO B. Cijeli događaj kroz fotografski objektiv pratio je Robin Pretković, talentirani fotograf Vesne Spose, a za rasvjetu je bio zadužen Prolight.

Posjetite salon Vesna SPOSA i pronađite savršenu vjenčanicu u kojoj ćete poput prave princeze zablistati na svoj veliki dan.

 

0