Organizatorica vjenčanja o kojima se još dugo priča

Organizatorica vjenčanja o kojima
se još dugo priča

Kada organizaciju vjenčanja preuzme mladi tim stručnjaka punih pozitivne energije, razigranih ideja i izvrsnih organizacijskih vještina, zajamčeno je vjenčanje iz snova o kojem će se pričati generacijama. Takav tim vodi Vedrana Dvornik, mlada marketinška stručnjakinja, koja s ponosom može reći da je tijekom desetogodišnjeg rada organizirala brojna nezaboravna vjenčanja o kojima se još i danas priča.

Upoznajte Vedranu Dvornik

«Vjenčanje je, rekla bih sa sigurnošću, najzahtjevniji oblik događanja, ali mene neizmjerno veseli», započela je razgovor s nama Vedrana Dvornik, mlada stručnjakinja za marketing s izvrsnim organizacijskim vještinama koja se od 2006. godine bavi organizacijom vjenčanja.

«Tajna? Nema nemogućeg i svakom vjenčanju pristupam kao da je moje» uz smiješak pojašnjava i nadodaje «Za organizaciju vjenčanja potrebne su emocije, rekla bih da je to tajna uspjeha, «sastojak» koji moj tim i mene izdvaja od konkurencije».

Vantage Garden

Vedrana vodi agenciju Vantage Garden koja je specijalizirana za organizaciju događanja, prije svega vjenčanja, a u svom portfelju ima neka od najljepših vjenčanja organizirana diljem Hrvatske – od bajkovitog Dubrovnika, do sunčanog Visa, Hvara, Trogira, Zadra… Svako to vjenčanje priča svoju priču, ali je definitivno ostalo najljepša uspomena i mladencima i uzvanicima jer se pojedine priče već prenose generacijama pa Vedrana tako ostvaruje suradnju s novim mladencima.

«Tijekom godina izgradila sam tim vrhunskih profesionalaca koji može realizirati razne ideje u bilo kojem dijelu Hrvatske. To mi daje nevjerojatnu snagu da mladencima pristupam s velikom dozom kreativnosti, a s druge strane ulijeva sigurnost mladencima da će sve što smo dogovorili biti izvedeno na besprijekoran način i na vrijeme. Jedino tako dan vjenčanja može biti bezbrižan te se na kraju pretvoriti u čarobnu uspomenu» objašnjava nam Vedrana.

Što zapravo radi wedding planerica i koordinatorica?

Wedding planerica i koordinatorica nije samo osoba koja ima dobre organizacijske vještine, to je osoba koja ujedno prati trendove u organizaciji događanja, posluživanju hrane i pića, modnoj i beauty industriji, te s druge strane izuzetno dobro poznaje kulturnu baštinu. «Često imam upite za organizaciju vjenčanja parova iz Europe i svijeta koji su se zaljubili u otočić, plažu ili svjetionik duž jadranske obale, takva vjenčanja su posebno zanimljiva za organizaciju jer se, naime, često radi o parovima iz drugih religija, s drugačijim protokolima od onih na koje smo mi navikli, ali takva vjenčanja su izvor posebnih emocija i uspomena. Uglavnom, uvijek se nastojimo igrati s raznim detaljima koji čine vjenčanje lijepom pričom, a koji oduševljavaju uzvanike i doprinose dobrom raspoloženju. Evo, i sama čuvam par posebno izrađenih, personaliziranih, japanki i sunčanih naočala izrađenih za jedno predivno, romantično vjenčanje koje smo organizirali na plaži u Trogiru, a koje se pretvorilo u nezaboravan tulum do jutra» veselo nam priča Vedrana.

Kad odaberete datum, a ako želite da vam taj dan bude potpuno opušten i bezbrižan, obratite nam se s punim povjerenjem. «Upoznajem mladence koji imaju savršeno jasnu sliku svog vjenčanja, kao i one koji su bez ideja. I jednima i drugima pristupam kreativno kako bismo njihov dan učinili čarobnim. Neka vjenčanja su jednostavna, neka su bajkovita, neka su otkačena, nema istih – kada upoznam mladence, stvorim viziju, i mogu reći da do sada nisam pogriješila. Tijekom zadnjih 10 godina, organizirala sam brojna vjenčanja i događanja koja su se razlikovala ne samo po temi, nego i po religiji, kulturi, protokolu što je neprocjenjivo iskustvo i jamstvo mog znanja i vrhunske profesionalnosti. Zato sa sigurnošću mogu reći da izazovima pristupam s lakoćom jer kod mene nema nemogućih zahtjeva ili ideja» zaključuje Vedrana.

Kada bi trebala nabrojati 10 neophodnih koraka za organizaciju savršenog vjenčanja Vedrana nam uz smiješak odgovara: «Odrediti datum pa zatim vrijeme i mjesto, rezervirati crkvu ili matičara, u biti, ništa od toga – javiti se meni i uživajte u svakom trenutku kako organizacije tako i vjenčanog dana». A ako želite doznati još informacija, posjetite službenu stranicu agencije Vantage Garden ili njihov Instagram profil.

Učitati još
Zatvori