Kakvi se trendovi predviđaju za 2021. kad je riječ o vjenčanjima?

Kakvi se trendovi predviđaju za 2021.
kad je riječ o vjenčanjima?

Područje koje se 2020. posebno našlo na udaru industrija je vjenčanja. Toliko se elemenata spaja u jednom velikom danu za jedan par, od lokacije, preko cateringa, glazbe, vjenčanica i odijela, fotografa, cvijeća, dekoracije općenito, a sva su ta polja i njeni djelatnici itekako osjetili smanjenje prometa. Epidemiološka situacija trenutno je posebno komplicirana, no s nadom da će 2021. biti bolja, mnogi su parovi odgodili velike svadbe i čekaju svoj trenutak.

Hoće li situacija zaista biti povoljnija za velika vjenčanja i slavlja s puno uzvanika, teško je predvidjeti, no ova je godina dala vjetar u leđa jednom velikom trendu koji bez sumnje nije za sve, ali za one koji su ga prihvatili donijelo je predivne, posebne priče. Riječ je, naravno, o minimalizmu.

Zajednički nazivnik: Minimalizam

Čak i ako se sve vrati na staro, privlačnost mikro vjenčanja teško je poreći. Veliki broj parova ionako se kretao prema sve manjim vjenčanjima, stoga ovo je korak u pravom smjeru, samo možda preekstreman za neke. No govorimo o manje muke oko organizacije, manje razbijanja glave oko uzvanika i gdje će tko sjediti, jednostavnije vjenčanice i jelovnik, te u konačnici znatno manji budžeti potrebni za ostvarenje jedne takve priče.

A posebnost dana nije nimalo umanjena. I dalje je to slavlje ljubavi za dvoje ljudi koji su odlučili stupiti u bračnu luku, ali intimnije, posebnije i definitivno za pamćenje i prepričavanje još godinama.

Kakve trendove predviđa Pinterest?

S time na umu, Pinterest je u svojim već tradicionalnim predviđanjima u novoj godini okupio rezultate pretraživanja svoje platforme te na temelju pojmova koji bilježe najveći porast složio popis trendova koji će vladati 2021.

Vijećnica je uvijek dobra ideja

Sve više parova bira izreći svoje zavjete u vijećnici, najviše zbog spontanosti i opuštenosti događaja.

Dvorište iza kuće kao idealna lokacija

Imate li kuću i najmanje vjenčanje može se organizirati u dvorištu. Potrebno je malo mašte za lijepo uređenje, a intimna lokacija dopustit će vam da se maksimalno opustite.

Male torte koje možete izraditi kod kuće

Malo uzvanika znači i da vam ne treba svadbena torta na nekoliko katova, štoviše možete ju ispeći sami – samo se više potrudite oko ukrašavanja.

Elopement

Pobjeći negdje samo u dvoje te zavjete izgovoriti na nekom vama posebnom mjestu ili negdje gdje ste silno željeli zajedno otputovati? Elopement je za one avanturističkog duha koji neće požaliti što nije bilo puno uzvanika i koje će dočekati najljepša sjećanja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori