Kolekcija poznatog brenda tenisica namijenjena samo za vjenčanja

Kolekcija poznatog brenda tenisica
namijenjena samo za vjenčanja

Bez obzira na uvriježeni bridal look, neke mladenke nikako ne preferiraju visoku petu kada je riječ o njihovom vjenčanju. Bilo zato jer nisu vične hodanju u cipelama na petu ili se salonke jednostavno nikako ne uklapaju u njihov stil, ono što preostaje je odabir nekog ravnog modela – balerinki, sandala te u konačnici tenisica. Ako ste baš za tu kulersku dimenziju, gdje vam je udobnost apsolutni broj jedan, onda je super vijest da brojni brendovi tenisica prepoznaju ovu želju.

Keds x Kate Spade

Jedan od njih je i Keds koji se u glavnini specijalizirao za platnene tenisice, no kako se godinama razvijao, danas u ponudi imaju nebrojene različite modele svih materijala. Oni su se prošle godine prvi puta udružili s dizajnericom Kate Spade i kreirali kolekciju tenisica samo za vjenčanja koja je toliko uspješna da su ove godine dodali još modela.

Radi se o niskim tenisicama ili tenisicama na platformu koje su prigodno ukrašene tako da se osjećate posebno za vaš veliki dan. Platnene, satenske, kožne ili posute šljokicama dolaze s ukrasima kao što su perle ili velike mašne, a osim tenisica na vezanje možete odabrati i slip on modele. U njima ćete moći provesti cijeli dan, od ceremonije, photo sessiona pa sve do plesanja do dugo u noć – a uvijek je opcija imati ih samo u rezervi za presvlačenje, jednom kad se noge umore na visokoj peti.

Pogledajte ih na službenoj Keds ili Kate Spade New York stranici.

Foto: Keds, Instagram

Učitati još
Zatvori