Ovako bi moglo izgledati i vaše vjenčanje

Showroom

Ako ste se ikad uhvatili u koštac s organizacijom jednog vjenčanja, bilo tuđeg ili svog, znate kolika to noćna mora može biti.

Na tisuće i tisuće detalja koje niste uopće očekivali gomilaju se svakodnevno i traže rješenje. A s većom svadbom, rastu i očekivanja.

showroom-19

Zbog toga prepuštanje u ruke profesionalcima postaje sve uobičajeniji pristup parova koji se žele osigurati da na njihov poseban dan bude sve savršeno. S minimalno stresa, ali s maksimalnim zadovoljstvom.

showroom-24

Showroom će osmisliti vašu priču

Rješenje za svoju veliku priču možete pronaći u zagrebačkom showROOM design AND events. Tvrtka se bavi stvaranjem potpunog vizualnog dojma vjenčanja te preferira mala intimna vjenčanja koja su sadržajno i konceptualno dorađena do zadnjeg detalja. Gdje se i note i boje cvijeća savršeno poklapaju s okusima.

showroom-1

Ideja je kroz priču privatnog događaja i vjenčanja ispričati osobni stil klijenata, uobličen u zadani prostor i godišnje doba. Izboru detalja, boja, mirisa i okusa treba pristupiti holistički i lokalno – koristiti domaće kvalitetne resurse i birati provjerene partnere.

showroom-22

showroom-14

Inspiracija za veliki dan

Svoju su viziju predstavili kroz jedno snimanje u prostoru showROOM design and events. Ideja shootinga bila je slaviti ljepotu života, darove prirode i ljudsku kreaciju. Stilsko opredjeljenje je naturalizam s boho i minimalističkim elementima u što nas savršeno uvodi birana paleta boja u snimanju. Izbor boja je ujedno nježan i snažan – ne umanjuje snagu prirode, dekora i modela.

showroom-20

Svaki element ovog shootinga egzistira u harmoniji s drugim elementima. Izbor cvijeća, dekora i prostora, fotografa, modela i jednostavnog i nježnog outfita te slastica stvara jednu savršenu emociju.

showroom-16

Prema ideji Maje Starek za showROOM design and events nastao je cvjetni dizajn i styling zaokružen božurima, vrtnim ružama, cvjetovima pelina i sezonskim zelenilom. Model Petra Mamić (mnogima poznata pod Instagram nadimkom @skitnica) u snimanje se savršeno uklopila svojom energijom. 

showroom-9

showroom-11

Umjesto klasične vjenčanice, Petra nosi suknju od tila boje dima hrvatskog brenda Fairy Tulle, a pravo cvijeće u kosi mali je odmak od cvjetnih kruna. Pred objektivom fotografkinje Jasne Pašalić tako se odvila jedna posebna, atmosferična priča.

showroom-7

Slastice savršeno nadopunjuju priču jer se radi o kombinaciji kontrasta u okusima, čaja Earl Grey kao moody note te malina, citrusa i vanilije. Dekoracija je u teksturi na torti te spoju svježeg cvijeća s cvijećem od gum-paste koje mladenka može čuvati još godinama kao uspomenu. Za slatki je dio bila zadužena Monika Kos, dizajnerica vjenčanih torti i slastica.

showroom-4

showroom-3

Ako ste u ovom shootingu prepoznali ideju i inspiraciju za vaš veliki dan, posjetite stranicu Showrooma i dogovorite sve detalje. Pratiti ih možete i na Facebooku i Instagramu.

showroom-2

showroom-6

showroom-17

showroom-21

showroom-23

showroom-5

Foto: Jasna Pašalić

Styling: Maja Starek

Model: Petra Mamić

Slastice: Monika Kos

Suknja: Fairy Tulle

Prostor: showROOM design and events

0