Ljetno vjenčanje u Toskani

Ljetno vjenčanje u Toskani

Postoji li ljepša kulisa za vjenčanje od romantične Italije, posebice Toskane? Vjerojatno ne. Samo zamišljanje svadbe uz pitoreskne čemprese, slatke vizure gradića, zelene brežuljke i bogatu gastro ponudu, čini ovu ideju baš primamljivom.

Pitoreskna Toskana kao kulisa vjenčanja

Iako je prekrasno građansko vjenčanje već imala u Parizu, francuska it djevojka Sabina Socol veću je svadbu odlučila organizirati u Italiji. Kao lokaciju je s mužem Florianom Guéhom odabrala Pienzu, točnije Vilu Pienza na čijem je imanju nastala ova šarmantna rustikalna priča.

Dva dugačka community stola nadvisivali su kristalni lusteri (kao na nedavnom Journal Summer Partyju!), a bili su uređeni efektno i jednostavno – samo s bijelim stolnjacima, poljskim cvijećem i retro posuđem te drvenim stolcima. Svečani obred s matičarem također je održan na imanju.

Sabinin odabir vjenčanice ovog je puta bio tradicionalniji, no ipak s twistom – bijela haljina laganog sirena kroja, s čipkastim i rupičastim detaljima te bijele sandale s remenčićima savršeno su se uklopile u styling cijelog vjenčanja. Frizura i make up ostali su minimalni, u skladu s ljetnim temperaturama.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori