Prekrasno jesensko vjenčanje u dvorcu Belaj

Prekrasno jesensko vjenčanje
u dvorcu Belaj

Potraga za idealnom lokacijom za izreći sudbonosno da jednako je zahtjevan zadatak kao i sama organizacija vjenčanja. Ali dogodi se trenutak kada pronađete mjesto, to savršeno mjesto na kojem se već samim pogledom na pejzaž ili interijer zamislite kako koračate u vjenčanici prema budućem suprugu okruženi najbližim prijateljima i obitelji.

Impresivna lokacija dvorca Belaj

Takvi trenuci nerijetko se događaju kada budući mladenci svjesno ili nesvjesno zalutaju u dvorac Belaj. Smješten u malom, izoliranom istarskom mjestu Cerovlje u Istri, privlači poglede prolaznika svojom impresivnom vizurom, djelomično netaknut stoljećima ostavlja bez daha svakog prolaznika. Dvorac je okružen vinogradima, a tradicija proizvodnje vina zahvaljujući današnjim vlasnicima nastavila se i u današnje vrijeme. Uz čašu vrhunskog vina s pogledom na dvorac i vinograde, tek zaručeni par tada je znao da svoje svadbeno slavlje želi organizirati baš na ovom mjestu i nigdje drugdje.

U užurbanom ritmu života, okupirani svojim poslovima, odlučili su angažirati riječku agenciju za organizaciju vjenčanja wedding2book da im sve ideje i želje vezane za njihov najvažniji dan u životu pretvore u stvarnost.

Mašta pretvorena u stvarnost

Samo od sebe nametnulo se poštivanje već ionako zadivljujuće okolice dvorca, kulturne baštine, duh prošlosti pa je cijela dekoracija vjenčanja morala biti u skladu sa ovim bezvremenskim mjestom. Mladenka je zaželjela da se usred ovih vinograda, unutar zidova dvorca kreira jedna šumska bajka njihove ljubavi.

Ana Kola Udvardi i Andrea Matić, wedding2book

Prema sugestijama agencije wedding2book tonovi koji su dominirali bili su tamniji osim zbog šumske tematike već i činjenicom da će se vjenčanje održati u rujnu kada već počinju dominirati jesenske, tamnije boje. Uz svijetlu, gotovo neupečatljivu rasvjetu, aneks dvorca dobio je šumsko ruho. Uzvanike je zabavljao bend koji je bio smješten u improviziranoj pozornici na stoljetnoj preši. Svaki djelić unutrašnjeg prostora bio je pomno osmišljen, a ovaj zahtjevan dekorativan zadatak odradili su partneri agencije wedding2book, sjajna ekipa iz Showrooma.

Organizacija ovakvog vjenčanja zahtjevan je, ali i iznimno nadahnjujuć zadatak svakog organizatora. Beskrajno povjerenje mladenke otvorilo je prostor za nadogradnju njezinih inicijalnih želja. Suze radosnice, oduševljeni uzvanici najljepša je nagrada odrađenog posla.

Foto: Saša Hess

Učitati još
Zatvori