Pozitivne afirmacije za bolji početak dana

Pozitivne afirmacije za bolji početak dana

Već sam se bezbroj puta uvjerila kako su afirmacije jedan od najmoćnijih i najkorisnijih alata koje možemo primijeniti na svim poljima našega života, bilo da se radi o vezi, prijateljstvu, poslu, zdravlju, ljubavi ili samo o dobrom raspoloženju.

Afirmacije su jednostavne, pozitivne rečenice, izgovorene u sadašnjem vremenu. Kao i za sve, i za rezultat izgovaranja afirmacija potrebno je vrijeme. Ništa se ne događa preko noći. Ponavljajte ih što više i češće i to će one biti brže i efikasnije. Ne zaboravite da su one kao maleno sjeme koje posijemo u zemlju – zalijevajući ga i dajući mu ljubav, toplinu i svjetlost, ono će izrasti u predivnu, snažnu i čvrstu biljku. Možete ih izgovarati kad god poželite, navečer prije spavanja, ujutro pred ogledalom (izuzetno su moćne pred ogledalom!), u mislima dok vozite auto, radite, šetate, pospremate kuću ili odmarate.

Ponavljajući ove jednostavne afirmacije zasigurno ćete im vrlo brzo dati značenje i emociju. I na taj način privući pozitivne događaje, ljude i situacije u svoje živote. Ispunit će vaše dane pozitivnim vibracijama i napunit ćete svoje baterije na sasvim jedan drugačiji način.

Ja sam kreator svog vlastitog Svemira.

 

U mom svijetu sve je dobro i baš onako kako i treba biti.

 

S lakoćom kreiram život kakav želim i zaslužujem.

 

Život me voli i podržava u svakome trenutku moga postojanja.

www.mirjanapetkovic.com
info@mirjanapetkovic.com

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori