Poster s ružama za nove početke

Poster s ružama za nove početke

Lilihalodecoration-roses-1

She loves the smell of warm coffee, bloomed roses and new beginnings…

Prošli tjedan je u Zagreb navratila moja draga blogerica Anita, ako pratite Instagram i hrvatsku blogosferu poznatija pod imenom Simplicity With Anniedecor.

Lilihalodecoration-roses-1b

Ovo kreativno druženje mi je dalo snage da izdržim konstantne viroze. Anita hvala ti što si mi napunila baterije. Vjerujte mi, nije lako biti virozan u trudnoći… Po cijele dane pušem nos i cvilim i sve sam veća i veća. Dečki su me jako ljubazno prozvali mama kit.

Lilihalodecoration-roses-1c

Anita je majka dvije prekrasne cure i odgajateljica u vrtiću. Jako volim sjesti s njom i razgovarati, jako dugo razgovarati. Zato smo napravile kavu, stavile grickalice i punile baterije. Vani je bilo jako hladno, mi to nismo niti primijetile.

Lilihalodecoration-roses-1cc

Poster s ružama

Anita je jednom prilikom za vrijeme izleta s djecom na seosko imanje, ulovila savršeni trenutak i uslikala divne ruže. Razradila ih je u crno bijeloj boji i evo ih kod mene na zid. Ruže za nove početke.

Lilihalodecoration-roses-1a

Napravila je mobil s vilin konjicima i zlatnim koncima za bebu broj dva i art print za Tomu s natpisom IT’S NOT YOU, I JUST NEED MORE SPACE.

Lilihalodecoration-roses-2

Citiram Anitu: “Iza natpisa na ilustraciji IT’S NOT YOU, I JUST NEED MORE SPACE, stoji puno toga više, o čemu bi se moglo pričati. Djecu bi puno više trebalo poticati da budu sami sa sobom, da se ne zatrpavaju obvezama u tolikoj mjeri da ne zaborave što oni zapravo jesu – samo djeca. Biti osamljen, na nekoliko minuta, pomaže im procesuirati određene frustracije. Ovo se, naravno, ne odnosi na konstantno potištenu djecu, već na djecu koja normalno funkcioniraju, a ponekad je sasvim u redu kada se malo povuku. Za sve treba vremena, strpljenja, te nećete sigurno pogriješiti kada ih pustite da budu malo sami, pa makar se i ljutili na vas.”

Lilihalodecoration-roses-1d

Vidite koliko toga možete napraviti vlastitim rukama? Smanjite obaveze i budite više doma. U miru i dok smo opušteni, ideje samo krenu. Uskoro će vikend, pa i kratki praznici, uzmite kist u ruke i pokušajte nešto napraviti za sebe ili svoje klince. Stop and smell the roses.

Lilihalodecoration-roses-2b

Sigurna sam da vam se jako dopada poster s ružama. Svi sanjamo o nekim novim počecima.

A o čemu vi sanjate? Pišite nam na adresu [email protected] s naslovom maila LILI HALO DECORATION i svojim podacima (ime, prezime i adresa) do četvrtka 22. ožujka 2018. u ponoć i možda baš vi osvojite ovaj divan poster. U petak 23. ožujka objavljujemo sretnog dobitnika.

Sretna dobitnica postera s ružama je Katarina Vrtarić. Čestitke!

Lilihalodecoration-roses-2d

Anitu pratite na: Instagramu, Facebooku i blogu.

Za više fotografija s našeg druženja, navratite na Lilihalodecoration InstagramFacebook i Lili Halo Decoration blog.

Lilihalodecoration-roses-2e

Lilihalodecoration-roses-2f

Lilihalodecoration-roses-3

Lilihalodecoration-roses-3a

Učitati još
Zatvori