Nije li ovo najljepša destinacija za djevojačku?

Sa sve većom popularnošću društvenih mreža kao što su Instagram i Pinterest i naša se riznica ideja za organizaciju razno raznih događanja itekako povećala. Među najčešćim eventima za koje ćemo inspiraciju potražiti upravo na ovim mjestima su definitivno vjenčanja i djevojačke zabave. S time na umu je jasno kako se repertoar djevojačkih zabava proširio – od tematskih ideja za vrtne zabave ili partyje uz bazen, pa sve do putovanja koja postaju sve češći odabir.

I s razlogom, jer putovanje koje se organizira za mladenku i njene najbliže prijateljice moglo bi biti jedno od najljepših u životu.

 

Djevojačka zabava na talijanskoj rivijeri

Buduća mladenka, za koju još ne znamo kada će točno stati pred oltar, jest i blogerica Anne Laure-Mais, poznatija i kao @adenorah. Nedavno smo zavirili u prekrasan pariški stan u kojem živi, upoznali vas s njenim novim modnim brendom Musier Paris, a sada donosimo nekoliko savršenih fotografija s djevojačkog putovanja.

Kao lokacije djevojačke odabran je Positano, jedna od hit destinacija na talijanskoj obali koja već nekoliko sezona privlači trendseterice. Kaskadna gradnja mjesta čije se kuće spuštaju niz brežuljak do prekrasne plaže obavezna je stanica u obilasku Amalfijske obale. Tura obično završava odlaskom na obližnji otok Capri, omiljeno odmaralište svjetskih zvijezda.

Positano i Capri

Anne Laure-Mais i njena svita su se vodile ovim provjerenim receptom. Djevojačka zabava koja se protezala ovog vikenda uključivala je obavezno izležavanje na terasama s pogledom na morsko prostranstvo i sam grad te odlazak brodom na Capri. I sve to u pauzi od zabave koje nije nedostajalo.

Samo jedan pogled na ove fotografije dovoljan je da odmah poželite otputovati na talijansku rivijeru, pa čak i ako se radi o običnom odmoru nevezanom uz nadolazeće vjenčanje. Još jedan naš prijedlog za city break definitivno je Firenca.

A post shared by Adenorah (@adenorah) on

0