Plisirana vjenčanica za intimno blogersko vjenčanje

Plisirana vjenčanica za intimno
blogersko vjenčanje

Vjenčanja su u 2020. godini za mnoge izgledala bitno drugačije od onoga što su zamislili i planirali. Iako su donijela veliku promjenu plana za brojne parove, mala i intimna vjenčanja donijela su im i neke od najposebnijih priča i uspomena. Trend malih vjenčanja pokrenuo je cijeli niz novih trendova unutar svijeta vjenčanja među kojima se kao najpopularniji istaknuo odabir netradicionalne vjenčanice. Umjesto najraskošnijih haljina u bijeloj boji, mlade su u 2020. godini birale jednostavnije modele haljina, kombinezone i odijela te najavile novi trend vjenčanica za 2021.

Jednu od najljepših vjenčanica za svoje je jesensko vjenčanje u Portugalu odabrala Jess s bloga Fashion Mugging.

Intimno blogersko vjenčanje u Portugalu

Poljska blogerica Jess koja stoji iza bloga i Instagram profila Fashion Mugging veliko da rekla je krajem listopada prošle godine. Malo vjenčanje održano je u predivnoj Madeiri, a kao zvijezda romantičnog dana istaknula se njezina divna vjenčanica.

Plisirana vjenčanica s potpisom Magde Butrym

Baš poput blogerice Marie von Behrens koja je za svoje vjenčanje odabrala bijelo odijelo, Jess je za svoje vjenčanje odabrala look s potpisom dizajnerice Magde Butrym. Elegantna Magda Butrym vjenčanica donosi moderan spoj mekog korzeta i plisirane suknje u jednoj elegantnoj haljina koja seže tih iznad gležnjeva i ističe se delikatnim tankim naramenicama. Jednako romantična i elegantna, koliko i minimalistička i moderna, Magda Butrym haljina koju je Jess odabrala za svoju vjenčanicu i svojoj bojom donosi pomak od tradicionalnog i ističe sve popularniji trend u svijetu vjenčanja i vjenčanica. Umjesto u bijeloj, Jess je odabrala haljinu u nježnoj nijansi bež boje s hladnim sivim podtonom i tako se pridružila brojnim mladenkama koje svoje savršene vjenčanice pronalaze u haljina koje su snježno bijele.

Uz Magda Butrym haljinu, Jess je nosila popularne The Row sandale s tankim remenčićima i kosu skupljenu u nisku punđu.

Magda Butrym plisirana vjenčanica
Magda Butrym plisirana vjenčanica

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori