Kako urediti minijaturnu kupaonicu?

Kako urediti minijaturnu kupaonicu?

Imati dom uređen po mjeri istovremeno je vrlo izazovno, no toliko zadovoljavajuće kada se svi problemi “ispeglaju”. Pogotovo kada je riječ o neobičnim prostorijama, sobama malih dimenzija i prostorima koji su naizgled neiskoristivi. No uz pomoć dizajnera interijera, kao što je Journal Design blogerica Melita Kenđel, takvi problemi postaju stvar prošlosti.

Pitali smo vas da nam pošaljete svoje nedoumice pri uređenju vlastitih interijera te odabrali najzanimljivije pitanje – ono o uređenju male kupaonice.

Pitanje čitateljice Kristine:

Kako riješiti problem uređenja minijaturne kupaonice?

Melita odgovara:

Čitateljica nam se javila sa problemom minijaturne kupaonice u koju je trebalo smjestiti bojler. Također ju je zanimalo koje pločice odabrati kako se prostor krivim odabirom pločica ne bi dodatno smanjio.

Naš prijedlog je kombinacija svijetlih pločica imitacije kamena (MAY CERAMICS IMPRESSIONE BIANCO), podne i zidne, s drvenom oblogom na zidu unutar tuš kabine, koja može biti od pravog drveta ili pak imitacija drveta.

Električni bojler smjestili smo na zid, a budući da je plitkih dimenzija uspjeli smo ga sakriti unutar ormarića koji ima dovoljno prostora i za pohranu ostalih stvari.

A KAKO MELITA MOŽE POMOĆI VAMA?

Putem Instagram Storyja jednom mjesečno zaprimat ćemo vaša pitanja vezana uz dizajn interijera i konkretne nedoumice koje vas muče oko uređenja vlastitog prostora te svaki mjesec odabrati jednu osobu i jedan projekt kojem će se Melita posvetiti i pomoću vizualizacija ponuditi personalizirani odgovor. Također, uz Melitinu pomoć pozabavit ćemo se aktualnim trendovima u uređenju interijera kako bi vas dodatno inspirirali za uređenje doma.

Pratite Journal.hr Instagram profil jer uskoro krećemo sa zaprimanjem vaših pitanja!

Melitu možete pratiti na Facebook stranici ArtBiro – Studio za dizajn interijera.

Vizualizacija: Melita Kenđel

Učitati još
Zatvori