Jedna neobična vjenčanica i jako cool vjenčanje na jugu Francuske

Jedna neobična vjenčanica i jako cool
vjenčanje na jugu Francuske

A post shared by Lolita Jacobs (@loljacobs) on

Svatko svoj veliki dan zamišlja drugačije (ako uopće o tome razmišlja). Kakve god grandiozne ideje imali, jednom kad dođe do početka realizacije shvaćate koliko je to puno posla i samo želite u što opuštenijem tonu obilježiti sudbonosno da u krugu najmilijih. Trend low key vjenčanja u kojima je naglasak na sreći i ljubavi, a ne raskošnoj vjenčanici i uređenju, sve je snažniji. A ako nas pitate, jedno savršeno, opušteno i toliko chic vjenčanje na kakvo bi odmah pristali odigralo se početkom srpnja na jugu Francuske.

Neobična vjenčanica koja je privlačila poglede

Stilistica Lolita Jacobs i njen odabranik, kreativni direktor časopisa M Le magazine du Monde, Jean-Baptiste Talbourdet-Napoleone vjenčali su se u St. Tropezu, u gradskoj vijećnici, a zatim se ljetni tulum uz bazen nastavio u obiteljskoj kući za odmor. Neobičan odabir vjenčanice upravo je ono što je odredilo ton cijelog vjenčanja. Naime, mladenka je nosila kratku strukiranu bijelu košulju s Azzedine Alaïa potpisom i dugi veo te crvene Manolo Blahnik balerinke. Buket se sastojao samo od lisianthusa, a od nakita je nosila samo prstenje svoje prijateljice Gaie Repossi.

Za tulum se presvukla u dugu bijelu haljinu sirena kroja, također dizajn kuće Azzedine Alaïa, sa srebrnim niskim sandalama. Plejada poznatih gostiju iz modnog i dizajnerskog svijeta proslavila je s njima veliki dan – u nastavku imamo par fotografija.

A post shared by Lolita Jacobs (@loljacobs) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori