Kako je izgledalo vjenčanje jedne od najpoznatijih gastro i travel blogerica?

Kako je izgledalo vjenčanje jedne od
najpoznatijih gastro i travel blogerica?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLIE ⋆ BULLEN (@elsas_wholesomelife) on

Put do Instagram slave

Ellie Bullen (sada Watson) je svoje Instagram putovanje pod imenom @elsas_wholesomelife počela kao gastro blogerica usmjerena na vegetarijansku i vegansku prehranu i uspjela baš u trenu kada je taj trend bio na vrhuncu. Njeni šaroliki recepti, zanimljivi smoothie bowls (i raznorazne druge slasne zdjelice), svježe salate i zdravi napitci, vrlo su brzo postali jako popularni jer se sličnim receptima u tom trenu nije pristupalo na taj način. Kuharice su joj postajale australski bestselleri, no još je jedna činjenica pridonijela ovom velikom rastu u popularnosti na svjetskoj razini.

Baš u trenutku kada su travel blogeri dobili svoj prvi vjetar u leđa, na samom vrhu najzanimljivijih našla se njena sestra blizanka Lauren Bullen, poznatija kao @gypsea_lust, koja je u vrlo kratkom vremenu došla do milijunske baze followera putujući sa svojim dečkom, također travel blogerom, Jackom Morrisom. Imali su nešto što tada nitko nije imao – savršene fotke, destinacije od kojih boli glava i ljubavnu priču kao pozadinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alex (@alexwatson) on

Boho chic vjenčanje poznate blogerice

Na nekoliko im se putovanja pridružila i Ellie, a ostalo je povijest. Količina pratitelja narasla je u trenu, a ona je promijenila fokus profila samo s hrane na putovanja i lifestyle općenito. Sa svojim dečkom (sada mužem) Alexom Watsonom pokrenula je The Wholesome Store, ekološki osviještenu online concept trgovinu, te tako (barem zasada) zaokružila ovaj veliki projekt.

Ellie i Alex su svoje sudbonosno “da” izrekli u potpunosti u svom stilu – boho chic vjenčanje odvilo se na otvorenom, u New South Walesu, Australiji. Njena vjenčanica nosila je potpis australskog brenda Grace Loves Lace, čije vjenčanice redovito odnose titulu najpopularnijih Instagram odabira. Okruženi prirodom, mladenci su za goste pripremili veliki piknik u marokanskom stilu s prostirkama i jastucima na podu te pampas travom i raznolikim cvijećem koje okruživalo cijelu scenografiju. Nekoliko fotografija imamo u nastavku kao odličnu inspiraciju za vaše vjenčanje na otvorenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLIE ⋆ BULLEN (@elsas_wholesomelife) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLIE ⋆ WATSON (@elliebullen) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori