Ovaj blogerski par živi život iz snova

Lauren Bullen i Jack Morris svoj su put do Instagram slave započeli sasvim slučajno, putujući na godišnje odmore, on iz Velike Britanije na Tajland, a ona po Australiji. Tada se, naravno, nisu ni poznavali niti su bili profesionalni fotografi. No čini se da su imali dobro oko jer nešto u njihovim fotografijama zamijetila je Instagram publika i ‘likeovi’ su počeli rapidno rasti. S njima i pratitelji, a danas, nekoliko godina kasnije, oboje od svojih Instagram blogova zarađuju ozbiljan novac. Također, putem ove društvene platforme su se i upoznali.

Jack je u početku putovao sam ili s prijateljima, vodeći nekoliko različitih profila, no naposljetku je zaključio da je najprofitabilniji @doyoutravel te zadržao samo njega, prodavši ostale. Lauren je pak uspješnu karijeru započela vodeći profil sa svojom sestrom blizankom, pod nazivom @gypsea_lust, a nakon što ih je prepoznala australska turistička zajednica stvari su se pokrenule u smjeru pravog businessa. Danas najviše zarađuje zahvaljujući modnim suradnjama i brendovima koji su je odabrali za ambasadoricu i uz to obilazi najfascinantnije svjetske destinacije.

Kako to obično biva kad se spoje dvije zvijezde, nakon upoznavanja i nekoliko zajedničkih slika na oba profila, par je doživio pravi ‘boom’ u broju pratitelja. Spojivši svoje poslovne imperije – ona sa 190 tisuća pratitelja, a on s 1,2 milijuna – uspjeli su sklopiti još nebrojeno mnogo poslova koje trenutačno odrađuju. Nakon Šri Lanke, Maldiva, Balija, Fijija, Santorinija i sličnih rajskih mjesta i plaža, trenutačno su u Italiji, a kako često naglašavaju, nikad ne znaju gdje će ih sljedeći dan odvesti. Bez obzira na cijelu isplaniranu rutu, dovoljan je jedan e-mail od sponzora koji ih može usmjeriti na sasvim drugu stranu svijeta.

Zbog ogromne količine posla koju su blogovi počeli zahtijevati, odavno su dali otkaz na svojim pozicijama i posvetili se samo Instagramu. Iako njihovi dani izgledaju samo kao bezbrižan odmor na plaži, nevjerojatno je puno truda uloženo u ove savršene kadrove, skupljanje sponzora i followera. No sama činjenica da su krenuli iz ničega može poslužiti kao motivacija i inspiracija za neke vaše avanture.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori