Kako će izgledati vjenčanja u 2020.?

Jednom kad mladenci razmijene zavjete, vrijeme je za party! Ono što mnoge muči u samom startu, je odabir svadbene proslave na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.

Mogućnosti vjenčanja na otvorenom su nebrojene – od same lokacije do mogućnosti biranja mjesta prema kapacitetu, pa u tom slučaju možete imati i glamurozniju svadbu s većim brojem uzvanika. Primjerice, svoju proslavu možete imati na imanju, plaži, u vilama s bazenom; svaka lokacija je posebna na svoj način, a najvažnije je odabrati nešto što odgovara vašem ukusu.

Osim savršene lokacije, vrlo važna stavka je hrana, koja je nerijetko glavna tema tokom i nakon vjenčanja. Svadbeni menu treba biti dovoljno obilan za cjelonoćno slavlje, raznovrstan i ukusan da se zadovolje svi ukusi te izgledom privlačan kako bi upotpunio kompletni dojam.

Zvona catering zna kako pripremiti gastro spektakl i začiniti svadbeni party. Mnogi mladenci iz iskustva govore kako svojim kreacijama izazivaju divljenje, a teško se odlučiti je li bolji ukus ili izgled.

U slučaju vjenčanja na otvorenom, hranu serviraju na švedskom stolu, u formi food cornera oko bazena, na livadi, u sjenici ili šatoru ili pak u teller varijanti – svakom gostu zasebno na stol… Posebno su atraktivni desertni stolovi kojima se najčešće daje posebna pažnja jer su postali i dio vizualnog identiteta vjenčanja.

Trend koji je sve više zastupljen su food corneri koji u njihovoj izvedbi izgledaju svjetski, a pri tom nude mnoštvo izbora hrane.  Ova catering firma ih prezentira na maštoviti način, pa tako nude tacos&burger, meat&grill, fish, crudit, cheese, sweet i cake corner. Osmišljeni su da prezentacijski ponude najbolje od hrane, a konzumacija se primjenjuje poput švedskog stola. Na svojoj svadbi možete izabrati neke od cornera i podići svadbenu večeru na zavidnu razinu.

Odlična alternativa svadbenoj proslavi na otvorenom su i atraktivni zatvoreni prostori koji srećom obiluju u ponudi.

Oni mogu itekako biti spektakularni i dati svadbenoj proslavi posebnu atmosferu. Od industrijskih i rustikalnih prostora, do minimalističkih, romantičnih ili urbanih – svatko će zasigurno pronaći svog favorita. Pobrinite se da birate prostor koji će zadovoljiti sve vaše želje, bez da morate raditi kompromis oko vama bitnih segmenata.

Već neko vrijeme iznimno je popularan industrijski i rustikalni stil kojim se uz adekvatan dekor i postavu hrane postiže filmski efekt. Savršeni u svojoj nesavršenost, s materijalima poput drveta, metala i cigle predivna su kulisa koja još više ističe ukusnu hranu. Evo kako Zvona catering ove stilove kombinira s delicijama…

U zatvorenom prostoru ipak je nešto više ograničenja u serviranju švedskih stolova, nego što je to slučaj na otvorenim prostorima. Zato se mladenci rado odlučuju i za teller način serviranja. Food corneri su ovdje također opcija, međutim najčešće u nešto manjem obliku.

Ako vam je pak dosadio klasični svadbeni stil sjedenja za stolovima, a želite party varijantu gdje gosti ipak mogu sjedečki jesti, ova catering firma nudi i opciju na visokim stolovima. Ova suvremena priča savršeno se kombinira s industrijskim stilom, a dozu glamura pak postižu sa zlatnim priborom za jelo i detaljima te baršunastim tkaninama.

Oba stila se mogu uklopiti i u vanjski i unutarnji prostor, potrebno je imati prave materijale, znati ih kombinirati i dobit ćete jednu trendi svadbenu kombinaciju koja će oduševiti sve prisutne.

Foto:
Zvona catering
Maja Jokić photography
Lela Design
Kristina Josić photography

1