Najsjajniji detalji koji će vaš wedding look učiniti još posebnijim

Neki su dani posebniji od drugih, a jedan od njih zasigurno je dan vjenčanja. Trendovi u svijetu vjenčanja mijenjaju se iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, no jedan detalj uvijek ostaje isti – svaka mladenka želi se osjećati i izgledati fantastično. Od jednostavnosti minimalizma do barokne raskoši, wedding look uvijek je jedinstven, a ono što ga čini upravo takvim su mali detaljima uz pomoć kojih možete izraziti svoj modni senzibilitet, ali i svoj karakter i svoje emocije.

Kako wedding look učiniti još posebnijim? Nakon odabira one savršene vjenčanice, sve što trebate je dodati mu nekoliko detalja među kojima se kao onaj najsjajniji i najposebniji uvijek ističe nakit.

Diamani – nakit koji će najposebniji dan učiniti još posebnijim

Nakit je oduvijek imao posebno mjesto kada je o vjenčanjima riječ. Veliko da popraćeno je razmjenom prstenja. Priča o vjenčanom prstenju i nakitu koji biramo za vjenčanje postaje još posebnija kada ga krasi Diamani potpis.

Draguljarska kuća Damiani izrađuje dijamantni nakit i vjenčano prstenje skoro već jedno stoljeće. Na najljepši način, Damiani reinterpretira koncept tradicionalnog nakita i simbola obećanja vječne ljubavi u suvremeno umjetničko djelo.

Od decentnih narukvica do sjajnog prstenja, luksuzni nakit Damiani bit će sentimentalni simbol u godinama koje dolaze.

D.Side – najljepše vjenčano prstenje

O posebnosti Damiani nakita govori i činjenica da je upravo tu draguljarsku kuću Brad Pitt odabrao 2010. godine kako bi kreirao nakit koji simbolizira savršenost i harmoniju.

Bio je to tek početak danas slavne kolekcije vjenčanog prstenja D.Side koja je prepoznatljiva po svoja dva koncentrična kruga sljubljena s deset dijamanata briljantnog reza. Dragocjen, jedinstven i neobičan, ovaj minimalistički geometrijski dizajn nosi i veliku sentimentalnu vrijednost.

Dva para kruga predstavljaju dvije osobe koje se vole, izražavajući harmoniju, savršenost i ravnotežu, u trajnoj povezanosti gdje se oba elementa komplimentiraju, baš poput ljubavnog para u kojem savršeno odgovaraju jedan drugome istovremeno ostajući vjerni sebi.

Dijamanti koji povezuju ova dva kruga bude vrijednosti i vrline para: iskrenost i integritet, otvorenost i strast, ljepotu i snagu, nježnost i povjerenje, odražavajući međusobnu jednakost i poštovanje.

Dijamantni detalji koji će vam pomoći da zasjate u punom sjaju

Uz vjenčani prsten, mnoge mladenke veliku pažnju posvećuju i drugim komadima nakita koje će nositi na dan vjenčanja. Ako, uz vjenčano prstenje, tražite nakit koji će dodati posebnost i sjaj vašem wedding looku, Damiani je draguljarska kuća čiji nakit morate otkriti!

Dijamantni nakit Damiani kolekcije Minou slavi ljubav, eleganciju i ljepotu. Nježan i profinjen, ovaj inovativni dizajn prepoznatljiv je po svojim ekskluzivnim „izdignutim“ ležištem koji naglašava, poput kraljevske krune, svjetlucavost kamena s predivnom svjetlošću.

Zahvaljujući tim elementima, kolekcija Minou jedna je od najpoznatijih i najcjenjenijih kolekcija dijamantnog nakita u svijetu: savršena kreacija za slavlje obećanja ljubavi!

Istražite čarobnu kolekciju dijamantnog nakita Damiani u prestižnom butiku Mamić 1970 u centru Zagreba u Ulici Frane Petrića 7.

Foto: Damiani

0