Romantična vjenčanica od čipke za vjenčanje jedne od prvih modnih blogerica

Baš poput njihovog modnog stila i domova, blogerska vjenčanja su savršeni izvor inspiracije. Od bajkovitih lokacija do uređenja prostora, svaki dio vjenčanja popularnih blogerica koja smo imali prilike vidjeti posljednjih nekoliko godine promišljen je i dotjeran do savršenstva. Najveća zvijezda na vjenčanjima popularnih blogerica i influencerica je vjenčanica. Od najraskošnijih haljina rađenih po mjeri poput onih koje je na svom vjenčanju nosila talijanska blogerska zvijezda Chiara Ferragni do jednostavnih modela s dozom romantike koje su za mala vjenčanja odabrale brojne blogerice tijekom posljednjih godinu i pol, blogerska vjenčanja jedina su inspiracija koju trebate ako uskoro i sami krećete u potragu za savršenom haljinom.

Prije nekoliko dana, nekoliko fotografija vjenčanja na svom Instagram profilu @stylescrapbook podijelila je jedna od prvih modna blogerica Andy Torres. Vjenčanica je, i ovaj put, bila ona koja je u potpunosti zasjenila ostatak.

Romantična vjenčanica od čipke za jesensko vjenčanje

Andy Torres jedna je od prvih modnih blogerica koja se istaknula na svjetskoj razini i svoju ljubav prema modi pretvorila u posao. Kroz posljednjih desetak godina, na njezinom smo modnom blogu i Instagram profilu pratili transformaciju njezinog modnog stila i uživali u brojnim odjevnim kombinacijama. Prije nekoliko dana, Andy je na svom Instagramu profilu podijelila jednu od svojih najposebnijih odjevnih kombinacija – svoj wedding look.

Za romantično jesensko vjenčanje na otvorenom, Andy je odabrala raskošnu vjenčanicu s vintage prizvukom i potpisom bridal dizajnerice Galia Lahav. Delikatna čipka izvezena draguljima savršeno se uklopila u romantičan jesenski ambijent i dekor. Uz čipku, vintage izgled vjenčanici daje i podignuti okovratnik i dugi rukavi.

Svoj wedding look Andy je zaokružila Sania D’Mina cipelama u off white boji, neutralnim make upom s naglaskom na oči, jednostavnim valovima u kosi te dugim velom koji je cijelom izdanju dao onaj dramatični pomak. Pogled na delikatne detalje ove romantične jesenske vjenčanice i na vjenčano prstenje mladog bračnog para, donosimo u nastavku!

Foto: Instagram (@stylescrapbook)

0