Omiljeni srpski brend Mihano Momosa ima novu kolekciju vjenčanica

U Mihano Momosi, imperativ je pružiti ženama mogućnost da pokažu svijetu pravu sebe, koristeći se univerzalnim jezikom istančanog stila pa je ova ideja primijenjena na kolekciju Bridal 2019.

Bridal kolekcija, odana vizualnom identitetu modne kuće, kreirana je u duhu romantičnog, ali modernog stila. Kolekcija je bogata jednostavnim i klasičnim krojevima, dok asimetrija i ručno šiveni detalji daju pečat jedinstvenosti ovim komadima.


Haljine i kombinezoni, izrađeni od svile, čipke, tila i perja, nude širok spektar stilova uz iskorak iz koncepta “konvencionalne” bijele boje s blijedo ružičastom, zadržavajući time nježnost “bridal” komada.

Pažljivo krojene siluete daju čvrstu strukturu modelima, dok lagani materijali pružaju ugodnost. Blijedo roza srce na haljinama, inače lajtmotiv kolekcije,  na kojem su ispisane simbolične poruke i zavjet ljubavi, simbolizira romantičnu ljubav i spoj modernih i tradicionalnih vrijednosti.

Kako bi upotpunili kolekciju, dodana joj je Hexagon mini torba u dvije nove boje: bijeloj i svijetlo ružičastoj. Modni je to dodatak koji će savršeno zaokružiti svaki look i dati mu notu edgy chica.


Creative director: Mihailo Anušić
Art director: Adem Grljević
Photographer: Dušan Petrović
Model: Jelena Tešić
Make up: Zlata Blagojević
Hair: Aleksandar Gligorievski
PR: Ana Šegina, Slađana Radanović

1