Čarobne fotografije mladenaca uz najljepše izlaske sunca u Dalmaciji

Kako svoj vjenčani dan i sve one trenutke koji ga okružuju učiniti još posebnijima i još pamtljivijima? Ako se pita mlađe generacije, među kojima je ovaj trend u posljednjih nekoliko godina sve izraženiji, to su specijalno osmišljena i ‘režirana’ fotografiranja, koja najčešće prethode samoj svadbi kao zaručničke fotografije, no sve češće viđamo i photo sessione koji uslijede nakon vjenčanja.

U svakom slučaju, imati jedan takav album, s fotografijama uhvaćenima u trenucima koji najbolje dočaravaju emociju i ljubav, uspomena je za sva vremena. Fotografkinja Marija Laća ovih nam je dana ustupila fotografije sa 4 takva snimanja u društvu mladenaca, a najveća posebnost ovih fotografija je što su nastale u Dalmaciji u cik zore.

SUNRISE SHOOT U ŠIBENIKU

Snimane su u Šibeniku, Zadru i Dubrovniku koji, poznato je, inače vrve turistima i dobiti fotografiju na kojoj nema drugih ljudi i na kojem određene scenografije imamo samo za sebe nemoguća je misija. Zato su rani jutarnji sati idealni za nastanak ovih divnih fotografija koje prate izlazak sunca, pa mladenacima čak nije teško ni ustati u pet ujutro jer znaju da će krajnji rezultat biti sjajan. A kako su to izlasci sunca uz mladence izgledali ovog ljeta, provjerite u nastavku.

SUNRISE SHOOT U DUBROVNIKU

SUNRISE SHOOT U ZADRU

SUNRISE SHOOT U OKOLICI ZADRA

Foto: Marija Laća

0