Divne vjenčanice iz high street kolekcija

Asos

Asos

Nalazimo se na samom početku proljeća, a početak proljeća donio je i početak još jedne sezone proljetnih vjenčanja. Topli i sunčani proljetni dani vrijeme su u koje će mnogi parovi poželjeti smjestiti svoj veliki dan zbog čega se u mnogim kalendarima već nalazi nekoliko zabilježenih dana rezerviranih za vjenčanja najdražih. Što odjenuti ako ste se našli na popisu gostiju jednog proljetnog vjenčanja već smo vam otkrili ovdje. No, što odjenuti ako se približava vaš veliki dan?

Odabir one savršene vjenčanice u kojoj ćete sve ostaviti ostaviti bez daha, ali u kojoj ćete vi sami još uvijek moći disati i osjećati se opušteno i udobno jedan je od najtežih modnih izazova.

Odgovor na potragu za onom savršenom haljinom, uz poznate modne kuće i brendove posvećene izradi raskošnih vjenčanica, ovog proljeća donose i high street brendovi.

H&M

H&M

High street brendovi su u posljednjih nekoliko sezona polako zakoračili u svijet vjenčanja. Nakon kolekcija haljina za djeveruše koje su donijele romantičan spoj pastelnih boja i prozračnih silueta, high street brendovi odvažno su prihvatili izazov dizajniranja vjenčanica. Iako se koncept vjenčanice bitno razlikuje od onog iza pristupačnih high street komada, nekoliko poznatih imena s high street scene ovog proljeća ponudilo se predivne modele vjenčanica u kojima će mnogi poželjeti provesti svoj poseban dan.

Whistles

Whistles

Od raskošne svile do romantične čipke, od elegantnih, klasičnih krojeva do šarmantnih midi modela, high street brendovi ovog proljeća donose najrazličitije modele vjenčanica u kojima će baš svakoj mladi biti jako lako pronaći onaj savršeni. Osim predivnih modela koji izgledaju jednako posebno poput onih s potpisom poznatih dizajnerskih imena, high street vjenčanice donose i bitno pristupačniju cijenu kojoj je, osobito nakon što ugledale neke od predivnih modela, nemoguć odoljeti.

Od H&M-a koji je svojoj ponudi nedavno dodao i kategoriju Wedding Shop u kojoj ćete lako pronaći baš sve što vam može zatrebati za novu sezonu vjenčanja, pa tako i vjenčanicu, i elegantnih vjenčanica iz proljetnih kolekcija Manga i Massima Duttija do online shopa Asos koji na svojim virtualnim policama krije na stotine različitih modela. Najposebnije vjenčanice iz proljetnih high street kolekcija donosimo u nastavku.

H&M

H&M

Asos

Asos

Whistles

Whistles

The Jetset Diaries

The Jetset Diaries

Vero Moda

Vero Moda

Mango

Mango

Whistles

Whistles

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Whistles

Whistles

Whistles

Whistles

H&M

H&M

H&M

H&M

Mango

Mango

H&M

H&M

Foto: Asos, H&M, Mango, Massimo Dutti, Whistles

0