Najljepše haljine koje su savršene za vjenčanja i druge svečane prilike

Polako se približavamo početku proljeća, a s početkom proljeća stiže i početak sezone proljetnih vjenčanja. Topli i sunčani proljetni dani vrijeme su u koje će mnogi parovi poželjeti smjestiti svoj veliki dan zbog čega se u našim kalendarima već nalazi nekoliko zabilježenih dana rezerviranih za vjenčanja naših najdražih. Bilo da ste pozvani na vjenčanje jednog od svojih najbližih prijatelja, kolege ili člana obitelji, svako vjenčanje tražit će u vašem ormaru jedan svečani look u kojem ćete se osjećati i izgledati odlično.

Savršeni odgovor na potragu za svečanom kombinacijom koju ćete sa samopouzdanjem nositi na sljedeće vjenčanje u vašem kalendaru donijele su proljetne kolekcije modnih kuća. Haljine su se još jednom istaknule kao odabir s kojim ne možete pogriješiti.

Uz elegantnu i efektnu haljinu, sve što će vam trebati za savršenu kombinaciju za proljetno vjenčanje je tek nekoliko modnih dodataka poput jednostavnih sandala, male torbe i decentnog nakita.

Što odjenuti na proljetno vjenčanje?

Elegantne haljine s dozom sofisticiranosti u crnoj boji kao vječnom klasiku izbor su s kojim ne možete pogriješiti. Uz crnu, nove kolekcije donijele su nikad raskošniju paletu boja – crveni i ružičasti, plavi i zeleni tonovi bit će savršeni izbor za svečane modele. Uz nove boje, nova sezona u središtu svih modnih trendova, pa tako i onih stvorenih za svečane i posebne prilike, istaknula je trendi uzorke – najromantičnije modele su ukrasili floralni motivi, a nećemo odoljeti na šarmu točkastog uzorka.

Uz raskoš boja i uzoraka, proljetne kolekcije donijele su i raskoš modela. Od jednostavnosti minimalizma koju će začiniti zanimljivi izrezi, otvorena leđa do romantičnih silueta koje stvara spoj prozračnih materijala i volana.

Od high enda do high streeta, odličnih haljina koje su idealne za vjenčanja i druge svečane prilike ne nedostaje. Najbolje modele među kojima će baš svatko pronaći savršeni model za svoj stil i posebnu priliku koju donosi proljetna sezona, izdvojile smo u nastavku!

20 trendi haljine za posebne proljetne prilike


TOVE STUDIOMANGORIXOZARA


Foto: IMaxTree, Instagram, Mango, RIXO, Tove Studio, Zara

1