Jedna od najljepših vjenčanica godine za marokonsko vjenčanje stylish Dankinje

Od zaigranih street style kombinacija do one najposebnije haljine, stil popularnih Dankinja uvijek je nepresušni izvor modne inspiracije. Jedan od modnih trendseterica iz Danske čiji stil pratimo i obožavamo godinama je Josephine Aarkrogh Schepelern, urednica danskog izdanja Elle časopisa.

Jednostavne kombinacije s neočekivanim pomakom tajna su iza njezinih odličnih kombinacije koje bira za užurbane radne dane, ali i za posebne modne prilike poput modnih revija i evenata. Svom stilu ostala je dosljedna na još jedan poseban dan – na dan svog vjenčanja iz snova u Maroku.

Jedna od najljepših vjenčanica godine

Za romantično marokansko vjenčanje na otvorenom, Josephine je odabrala jednu od najljepših vjenčanica koju smo vidjele ove godine. Vjenčanicu potpisuje modna kuća Jacquemus, a nas je, baš poput Josephine, osvojila već na nezaboravnoj modnoj reviji u polju pšenice na kojoj je popularna modna kuća predstavila kolekcija za proljeće/ljeto 2021.

Jednostavan slip kroj prati liniju tijela, a potom savršeno prelazi u moderno izdanje mermaid završetka. Odmak od klasičnog, ovoj vjenčanici donosi i prljavo bijela boja te zanimljive naramenice i prošivi koji ističu gornji dio i otvorena leđa.

Neutralni make up, opušteni valovi i nekoliko decentnih komada nakita savršeno su zaokružili wedding look Josephine Aarkrogh.

Foto: Instagram (@josephineaarkrogh)

0