Ovo je jedna od najdivnijih blogerskih vjenčanica

Baš poput njihovog modnog stila i domova, blogerska vjenčanja su savršeni izvor inspiracije . Od bajkovitih lokacija do uređenja prostora, svaki dio vjenčanja popularnih blogerica koja smo imali prilike vidjeti posljednjih nekoliko godine promišljen je i dotjeran do savršenstva. Najveća zvijezda na vjenčanjima popularnih blogerica i influencerica je vjenčanica. Od najraskošnijih haljina rađenih po mjeri poput onih koje je na svom vjenčanju nosila talijanska blogerska zvijezda Chiara Ferragni do jednostavnih modela s dozom romantike koje su za svoje veliki dan odabrala Rohini Elyse, blogerska vjenčanja jedina su inspiracija koju trebate ako uskoro i sami krećete u potragu za savršenom haljinom.

Prije nekoliko dana, nekoliko fotografija vjenčanja na svom Instagram profilu @loveclothblog podijelila je modna blogerica Kim Turkington. Vjenčanica je, i ovaj put, bila ona koja je u potpunosti zasjenila ostatak.

DIVNA VJENČANICA KIM TURKINGTON

Istovremeno jednostavna i raskošna, vjenčanicu modne blogerice Kim Turkington krasi romantičan izgled koji stvaraju voluminozna suknja i našiveni cvjetni motivi, dok joj jednostavan kroj daje onu nonšalantnu dozu opuštenosti koja je čini apsolutno savršenom vjenčanicom. Iza dizajna vjenčanice nalazi se Emma Beaumont, poznata britanska bridal dizajnerica. Iako ju na prvi pogled krasi jednostavnost s dozom romantike, vjenčanica blogerice Kim Turkington promišljena je do posljednjeg detalja i besprijekornog izvedena.

Gornji dio je jednostavni korzet top s otvorenim leđima i naramenicama koje se križaju na njima. Suprotnost jednostavnom topu je raskošni donji dio kojeg stvaraju voluminozni gornji sloj koji izgleda poput dugog pepluma i donji sloj s decentnim šlepom.

Romantična haljina s modernim karakterom bila je izbor za veliko slavlje s obitelji i prijateljima dok je nekoliko dana prije, Kim Turkington za svoje građansko vjenčanje odabrala mnogo jednostavniji, ali jednako divan outfit – bijelu slip haljinu preko koje je prebacila bijeli blejzer, a koju je spojila s Gucci sandalama i bisernom torbom. Ova kombinacija bez sumnje će oduševiti sve ljubiteljice minimalističkog stila i sve one koji traže savršeno rješenje za građansko vjenčanje.

Na proslavi svog vjenčanja, Kim je preko romantične vjenčanice prebacila personaliziranu traper jaknu koja je bila poklon brenda Levi’s. Još nekoliko fotografija jedne od najdivnijih blogerskih vjenčanica koje smo imali prilike vidjeti posljednjih godina pogledajte u nastavku.

Foto: Instagram (@loveclothblog)

1