Još malo ideja kako uljepšati Božić za sve koji nisu stigli ranije

Još malo ideja kako uljepšati Božić za
sve koji nisu stigli ranije

bozic-lili-halo-decoration-12

And above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don’t believe in magic will never find it.

– Roald Dahl

bozic-lili-halo-decoration-16

bozic-lili-halo-decoration-11

Najljepši Božić proveden s obitelji

Božić kod nas doma je jednostavan i polagan. Tako sam i dekorirala dom za blagdane. Želim da je to mjesto gdje se osjećamo neopterećeno, da imamo prostor koji diše. Ali opet svaki od tih detalja unosi toplinu. Osjeća se veselje.

bozic-lili-halo-decoration-7

Toliko se veselim blagdanima. Mislim da je ovo jedan od prvih blagdana da smo uspjeli u isto vrijeme dobiti slobodne dane, Toma se toliko tome veseli. Otkazali smo sve obaveze, osim druženja s prijateljima i obitelji. Ovo će biti divni trenuci.

bozic-lili-halo-decoration-3

Bor i vijenci

Kod nas nema jarkih boja, ali je zato bor šaren. Godinama skupljam fora šarene ukrase kojima se veselimo svi, a posebno Toma. Poklone dekoriram s našim starim fotografijama, a kada prođu blagdani, te fotke stavljam po zidovima.

bozic-lili-halo-decoration-10

bozic-lili-halo-decoration-17

bozic-lili-halo-decoration-19

Ove godine sam napravila nekoliko vijenaca za zidove. Stavljam ih po cijelom stanu. Pokazat ću vam ih sve, barem ove koje sam fotkala.

bozic-lili-halo-decoration-2

Na ovim fotografijama je vijenac koji je za mene napravila Lela iz Lela Design studija i hvala joj na tome. Na stolu vidite i Lelin buket. Zeleno i ružičasto je kao stvoreno za moj stan. Skužila me na prvu.

bozic-lili-halo-decoration-14

Dekoracija stola

Stol sam dekorirala jednostavnim sivim tanjurima, grančicama bora koje sam ubrala po kvartu, zlatnim priborom za jelo i predivnim lanenim ubrusima koje su napravile curke iz BeeBee Design.

Cijeli stan je pun svijeća i zelenila. Tako je ugodno biti doma.

bozic-lili-halo-decoration-21

bozic-lili-halo-decoration-13

Luster u dnevnom boravku je DIY projekt od kraja ove godine. Majstori koji su izveli konstrukciju, zezali su me da je gotov luster krletka… Dobro su se našalili sa mnom, ali dok nije bilo gotovo, nisam odustala. Hvala BeeBee Design što ste mi pomogle s tkaninom. Imate zlatne ruke.

bozic-lili-halo-decoration-8

Ako ste imalo spretni, dosta toga po stanu možete napraviti sami. Pokušajte s dekoracijom stola. Kupite neku lijepu tkaninu i napravite obruse. Izađite van, uberite zelenilo i napravite vijenac. Upalite svijeće i dočekajte goste. Skupite se oko stola i uživajte doma za blagdane.

bozic-lili-halo-decoration-20

bozic-lili-halo-decoration-9

bozic-lili-halo-decoration-1

bozic-lili-halo-decoration-15

bozic-lili-halo-decoration-4

Haljina: Tradate

Frizura: Frizer na Kaptolu

Fotografija: Marija Laća

Ove godine je moj stan završio u božićnom izdanju Dom i dizajna i hvala im na tome.

Pratite me na InstagramuFacebooku i Lili Halo Decoration blogu.

Učitati još
Zatvori