Jennifer Lawrence zablistala na proslavi svojih zaruka

Jennifer Lawrence i Cooke Maroney

Jennifer Lawrence je miljenica Hollywooda. Njen vrckav i netipičan stav te spremnost na šalu od samih su je početaka okarakterizirali kao jednu od najsimpatičnijih glumica trenutno na sceni, a svoj je talent nebrojeno mnogo puta potvrdila kroz uloge koje je kroz karijeru birala. Kritika i publika za to su je nagradili prvim Oscarom za film U dobru i zlu (Silver Linings Playbook) kada je imala samo 22 godine te je tako postala druga najmlađa glumica koja je osvojila zlatni kipić za najbolju žensku ulogu.

Zbog svega toga javnost je posebno razveselila vijest da se Jennifer Lawrence zaručila. Njen odabranik je Cooke Maroney, direktor galerije u New Yorku. Par je vrlo privatan po pitanju pojavljivanja u javnosti te gotovo ništa o njima nije procurilo u medije do službene objave samih zaruka početkom veljače.

Zaručnički party Jennifer Lawrence

Taj moment je katalizirao i puno češću frekvenciju zajedničkog pojavljivanja pred objektivom paparazza, od opuštenih dnevnih šetnji do izlazaka u klubove i restorane, gdje su pravi fanovi mogli s guštom promatrati njihov usklađeni stil. Cool faktor kojim zrače svrstao ih je i na našu listu parova koje pratimo.

Nestalnost veza u Hollywoodu možda je u mnogima probudila ciničnu stranu zbog čega je par opet napunio novinske stupce kad su procurile fotografije sa zaručničke zabave. To znači samo jedno – vjenčanje je jako, jako blizu.

@fulviarolfi

Make up artistica Fulvia Rolfi, stilistice Jill Lincoln i Jordan Johnson i hair stylist Ben Skervin pripremili su radijantni look za buduću mladenku, koja je za ovu prigodu odjenula haljinu dizajnerice vjenčanica L.Wells. Duga haljina s prorezom, dugim prozirnim puf rukavima te dubokim dekolteom nježno ružičaste boje upotpunjena je Casadei cipelama, Roger Vivier torbicom i Fred Leighton nakitom.

Budući da se detalji vjenčanja vrlo vjerojatno neće probiti do široke javnosti, ovako možemo zamišljati i look na sam veliki dan, ako se Jennifer odluči za sličan, romantičan look.

Foto: Profimedia, Instagram

0