Intimno pariško vjenčanje Natalije Vodjanove i Antoinea Arnaulta

Još jedan celebrity power couple izrekao je svoje sudbonosno da. Nakon devet godina veze, ruski model Natalija Vodjanova i njen partner, businessman Antoine Arnoult, planirali su kako će u lipnju 2020. godine raskošno okruniti vezu brakom velikim vjenčanjem. Globalna situacija natjerala ih je, kao i mnoge parove diljem svijeta, da mijenjaju svoje pomno dirigirane planove, no oni su odlučili da će 2020. ostati njihova godina.

Natalija Vodjanova i Antoine Arnault izrekli sudbonosno da

U bračnu su luku uplovili ovog vikenda u pariškom 16. arondismanu sa znatno manje pompe i uzvanika nego što je to prvobitno planirano. Par koji već ima dvoje djece, šestogodišnjeg Maxima i četverogodišnjeg Romana, svoje je zaruke objavio 31. prosinca 2019., a i jednom i drugom je ovo drugi brak.

Lijepa manekenka je kao vjenčanicu nosila kreaciju s potpisom Ulyane Sergeenko, poznate ruske dizajnerice i svoje prijateljice. Lepršavi svileni komplet sastoji se od midi slip suknje i košulje muškog kroja s izvezenom kragnom koju je stegnula u struku remenom. Opuštenoj atmosferi parirala je raspuštenom kosom i gotovo nevidljivim make upom, a Antoine je za ovu priliku odabrao tamnoplavo odijelo sa svjetloplavom kravatom.

Iz vijećnice su izašli držeći se za ruke i s osmjesima na licu, dok su na njih padale ružine latice iz ruku najbližih prijatelja i obitelji. Očekuje se da će crkveno vjenčanje i veliku svadbu, kakvu su originalno planirali, organizirati kasnije, kada to epidemiološke mjere budu dopuštale.

Foto: Instagram

0