Vodiči za mladenku i kumu uz koje planiranje vjenčanja postaje lako

Vodiči za mladenku i kumu uz koje
planiranje vjenčanja postaje lako

Čak i ako još niste imali prilike isplanirati vlastito vjenčanje, vjerojatno ste svjedočili kako netko vama blizak planira sve detalje svog velikog dana. Možda ste čak i bili kuma ili dio organizacije te znate koliko je to veliki zalogaj, razlomljen na tisuću malih zadataka koji svi moraju funkcionirati kao podmazani da bi okupljanje bilo uspješno, mladenci i gosti sretni.

Organizacija vlastitog vjenčanja kojeg je u konačnici odgodila trenutna epidemiološka situacija, dala je Meggie Štenti ideju kako bolje pripremiti partnera i sebe da njihov veliki dan u konačnici bude savršen. A kada je završila sa zapisivanjem svih sitnica shvatila je da sve naučeno želi podijeliti i s drugim parovima koji planiraju vjenčanje i tako je nastao njezin vlastiti brend, odnosno vodiči za planiranje vjenčanja I said yes.

Upoznajte Meggie i I said yes

I said yes je brend koji slavi najljepše trenutke života, a u svom asortimanu ima vodič kroz organizaciju vjenčanja i vodič za kume. Brend je vođen mišlju “manje je više”, pa su stoga vodiči minimalistički dizajnirani i idealni za sve mladenke i kume koje vole jednostavnost i profinjenost, a unutrašnjost vodiča je bogata sadržajem i pruža im sve potrebne informacije za organizaciju te prostor za vlastito planiranje. Vodiči su napravljeni na temelju dugotrajnog istraživanja problema stvarnih mladenki i kuma, te je na temelju tog istraživanja nastao čak i diplomski rad. 

Meggie je I said yes priču počela prije nešto više od godinu dana, kreiravši blog i profile na društvenim mrežama te se prvotno brendom bavila kao hobijem, a onda je interes mladenki i kuma pogurao priču prema full time poslu.

Prvo je svoj zanat brusila dekoracijom vjenčanja za drage joj ljude, smišljala pozivnice, zahvalnice, save the date kartice, a vlastite zaruke dale su joj vjetar u leđa da organizaciji vjenčanja pristupi studiozno, porazgovara sa svim prijateljicama koje su do tada organizirale svoje vjenčanje, gdje su bilježili uspjehe, a gdje pogreške, i u konačnici kreira proizvod koji može pomoći i drugima.

Vodiči za planiranje savršenog vjenčanja

“Raznim anketama na društvenim mrežama u obliku Google ankete ili Instagram storyja prikupila sam još jako puno informacija u vezi problema mladenki koje trenutno planiraju vjenčanje i sve svoje napore usmjerila u to da ih buduće mladenke uz pomoć vodiča lakše prođu. 

Tako je zapravo cijela ta moja ideja postala i diplomski rad, te se na ukupno 80 stranica radilo razne analize i testove kako bi se u konačnici dobio vodič kroz organizaciju vjenčanja u potpunosti prilagođen budućim mladenkama. Od ideje došlo se do diplome. Baš iz tog razloga što je nastao na temelju raznih istraživanja i dugotrajnog rada, ne zovem ga planerom nego vodičem, jer doslovno vodi korak po korak do savršeno isplaniranog velikog dana,” govori nam Meggie.

Kome su vodiči namijenjeni i što se u njima nalazi?

Brend I said yes u ponudi ima dva vodiča – za buduće mladenke i kume. Vodič za mladenke I said yes broji 28 savjeta za mladu, a vodič za kume I said go girl! broji 31 savjet za kumu i nastao je kao dio kompleta uz vodič za mladenku. Oba vodiča detaljno odgovaraju na najčešća pitanja s kojima se susreću svi koji počinju planirati svoje vjenčanje, i mladenke i kume. Često je na takva pitanja teško pronaći jedinstveni odgovor, a vodiči će u tome itekako pomoći i riješiti sve nedoumice svojim savjetima. Budući da su bazirani na razgovorima sa stvarnim mladenkama i kumama te svih prepreka na koje su naišle i uspješno riješile, u vodičima se kriju zaista praktični i isprobani savjeti.

Vodič I said yes, između ostalog, sadrži trendove pozivnica kako bi mladenka znala što je trenutno u modi, prostor za skicu savršene pozivnice, primjere teksta za pozivnice kao inspiraciju, ili što se tiče vjenčanica savjet za biranje modela prema građi mladenke, prostor za upisivanje dogovorenih termina probe, prostor za upisivanje i uspoređivanje modela haljina koje su se mladenki svidjele i bilješke.  

Vodič I said go girl! sadrži, između ostalog, poglavlje „Uvod u kumstvo“ u kojemu se objašnjava koji su kumini zadaci, koje su njene uloge, što ona plaća, koje su joj zajedničke dužnosti s kumom itd., a onda slijede segmenti koji vode kumu korak po korak do toga da bude najbolja kuma na svijetu. U vodiču će pronaći dio financija u kojem se objašnjava kako izdržati financijski pritisak, kako odrediti budžet ili napraviti plan štednje, pronaći će i dio za isprobavanje vjenčanica u kojem se objašnjava kako pomoći mladenki s isprobavanjem vjenčanica, ili dio za planiranje djevojačke koji se smjestio na ukupno 34 stranice i ima sve što je potrebno kako bi se isplanirala najbolja djevojačka ikad, a također sadrži brojne savjete kao što su vrste djevojačkih večeri, 10 igara za najzabavniju djevojačku i sl.  

Kako izgledaju vodiči?

Vodič kroz organizaciju vjenčanja I said yes dolazi u luksuznom pakiranju koje podrazumijeva poklon kutiju krem boje s mašnom, a na samoj kutiji nalaze se imena mladenaca otisnuta zlatnom folijom. Vodič za kumu dolazi u rose gold kutiji, a ime kume ispisano je bijelom folijom. Uz ovaj vodič dobiva se i kartica „Hoćeš li mi biti kuma?“ idealna za zaručivanje kume. 

Vodič kroz organizaciju vjenčanja I said yes je 199kn, a vodič za kumu I said go girl je 169kn. Ove vodiče može se kupiti i kao set po promotivnoj cijeni  – umjesto 368kn, cijena seta je 338kn, a svaki planer dolazi posebno zapakiran u svoju personaliziranu kutiju. Možete ih naručiti putem Instagram profila.

A kakve su reakcije budućih mladenki i kuma?

Reakcije budućih mladenki i kuma su jako pozitivne. Najljepše pohvale koje dobivam su da se vidi da je u vodiče uloženo puno ljubavi i puno truda, a najviše me razveseli kada mi pošalju video reakcije mladenke/kuma. Često su na tim videima suze radosnice, pa odmah i ja zaplačem od sreće. za kraj je komentirala Meggie.

Foto: I said yes

Učitati još
Zatvori