I kućni ljubimci se mogu urediti za vjenčanje

I kućni ljubimci se mogu
urediti za vjenčanje

kabanica-2

Vjenčanja se često smatraju najljepšim danom u životu, a pas, kao najbolji čovjekov prijatelj, zaslužuje i posebnu ulogu.

Hrvatski brend Kabanica predstavio je kolekciju za kućne ljubimce koja će savršeno upotpuniti vaše vjenčanje.

kabanica-3

Proljetna vjenčanja nešto su brojnija od onih ostalih jer sa sobom nose posebnu dozu simbolike i šarma. Upravo u tome, mlada dizajnerica Kabanice, Barbara Šimunović pronašla je inspiraciju za najnoviju kolekciju jedinstvenih i modernih odjevnih predmeta za pse. Mala dizajnerska remek djela koja će vas zasigurno raznježiti, napravljena su od kvalitetnih, udobnih i praktičnih materijala vodeći se visokim standardima koje je brend Kabanica postavio u samim počecima.

kabanica-1

– Vjerujem kako vjenčanja zaista jesu jedan od najljepših dana u životu, a ako pritom imate ljubimca, sigurna sam kako iskreno želite da i on, na neki način, proslavi vaš dan. Vodila sam se mišlju kako bi bilo lijepo da zajednički obilježite taj dan lijepom gestom koja će vas istinski uveseliti i pomalo nasmijati. Osim toga, proizvodi su idealni i za poklon jer sa sobom nose određenu dozu originalnosti, iskrene i lijepe namjere te u konačnici takvom gestom pokazujete i koliko zaista razumijete odnos svog prijatelja i njegovog čupavca. Jednostavno, mogu se uklopiti u bilo kakvu proslavu. – rekla je Barbara Šimunović, dizajnerica Kabanice.

kabanica-5

Bez obzira na to kakva vjenčanja preferirate, sigurni smo da će te u najnovijoj kolekciji Kabanice pronaći nešto za sebe i svoje ljubimce. Od elegantne vjenčanice i smokinga do nešto romantičnije haljinice i šarmantne košulje s leptir mašnom, svi modeli su napravljeni u želji da vlasnik bude zadovoljan, a pas nesputan i sretan. Kupiti se mogu putem web shopa Kabanica.hr gdje, pomoću vodiča za veličine, možete odabrati “opravicu” baš po mjeri vašeg ljubimca. Imajući na umu kako se svaki pas neće uklopiti u apsolutno sve mjere, Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

kabanica-6

Učitati još
Zatvori