Journal Man: Najposebnija odijela za vjenčanje s potpisom mladog hrvatskog brenda O’dijelo

Journal Man: Najposebnija odijela za vjenčanje s potpisom mladog hrvatskog brenda O’dijelo

Kako bi svaki mladoženja izgledao odlično i osjećao se dobro na svoj poseban dan pobrinuo se mladi hrvatski brend iz Istre O´dijelo koji kreira tailor made odijela po njihovim željama.

O’dijelo odijela za vjenčanje po mjeri i željama svakog mladenca

Ono po čemu je svako O’dijelo posebno je unutrašnjost sakoa koja priča emotivne priče svakog mladenca i najbolje od svega prenosi njegov osoban stil i karakter. Dizajnerica Anja Stehlik posvetila se radu sa muškarcima i personaliziranost sakoa izdvojila je kao detalj u kreiranju odijela po mjeri jer su upravo detalji ti koji čine razliku u muškoj modi.

„Mladoženje su oduševljeni ovom idejom jer time sudjeluju u svim procesima izrade, od odabrira  kroja, materijala, posebnih detalja. Izradi odijela pristupamo ovisno o tematici vjenčanja ( boho, vintage, black &white stil ), a svako vjenčanje pruža nebrojene mogućnosti gdje se može kreirati stil mladoženje.“, kaže dizajnerica.

Svako je vjenčanje jedinstvena priča i upravo je stoga kreirana priča unutar svakog sakoa kako bi svaki mladoženja uistinu bio unikatan.

Odijela možete pronaći na Instagram profilu instagram.com/odijelo, web stranici anjastehlik.com te u Puli na adresi Zagrebačka 7.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori