15 recepata za zdraviji doručak

15 recepata za zdraviji doručak

Kuživancija, zdraviji doručak

Originalno objavljeno: 27. listopada 2018.

Ova knjižica posvećena je svim mojim followerima kao zahvala na podršci u posljednje četiri godine. Hvala na svakom lajku, komentaru i svim riječima ohrabrenja. Hvala što me svakodnevno pratite i radite moje recepte.

Imam osjećaj da je ovo početak jednog još ljepšeg putovanja.

Ideja se rodila iz vedra neba. Željela sam napraviti nešto za Kuživancijin 4. rođendan što bih poklonima svima vama. Znam da najviše uživate u mojim zdravijim receptima za doručak stoga je odluka bila jednostavna. Ideja nikad dosta! Osim toga, ne uživamo samo u idejama za zdraviji doručak, već općenito u idejama kojima možemo razbiti ustaljenu jutarnju rutinu.

Granola s jogurtom

Granola s jogurtom

Rana jutra i doručak su moj omiljeni dio dana. Vrlo često mijenjam svoju doručak rutinu, uglavnom se oslanjam na godišnja doba, stoga je i ova knjižica inspirirana mojim najdražim godišnjim dobom – jeseni. Nadam se da će vas ovi recepti inspirirati i potaknuti da odvojite vrijeme za svoja rana jutra. Podijelite recepte na Instagramu koristeći hashtag #zdravijidorucak te slobodno napišite i svoje ideje za recepte. Stvorimo nova zajednička jutra.

Slatki kruščići

Slatki kruščići

Proteinska pogača

Proteinska pogača

Online knjižicu ‘Doručak – zdraviji recepti za najvažniji obrok u danu’ pronađite ovdje.

Foto i tekst: Kuživancija

Učitati još
Zatvori