Fora frizerski salon na Kaptolu

Fora frizerski salon na Kaptolu

Frizer na Kaptolu

Pronašla sam još jedno predivno mjesto. Zavirite sa mnom u Frizer na Kaptolu.

Nakon povratka s mora, svi jurimo frizeru. Odvela sam Tomu kod njegove frizerke, a kamo ću ja?

Frizer na Kaptolu

Frizerka kod koje sam redovito odlazila, dobila je bebu i nisam niti pokušavala moju kosu staviti u prvi plan. Zidove bojam sama, ali kosu ne 🙂

Nekoliko mojih prijateljica je znalo da tražim frizeraj i s dvije strane sam dobila fotke ovog divnog interijera. Znale su da će mi se dopasti. I bile su u pravu, morala sam navratiti.

Frizer na Kaptolu

Frizer na Kaptolu iliti FNK

Rijetke su prilike za odlazak u centar grada tako da me baš razveselila prilika za šetnju do salona koji je smješten točno preko puta Katedrale u predivnoj ciglenoj zgradi.

Ulazim u prostor, oduševljena sam bojama i izgledom i odmah mi nude kavu. Može! Bacam novine i cvijeće za stol i samo vrtim glavom na sve strane da ulovim svaki detalj.

Frizer na Kaptolu

U sredini prostorije je veliki stol za šišanje i friziranje, imam osjećam da sam kod nekoga doma, a ne u salonu. Vidi se da je sva frizerska oprema, stolovi, stolci i preparati vrhunski. Ali su detalji poput polica i kolica IKEA i to me oduševljava. Što se zna kombinirati skupo i povoljno, bitan je stil.

Frizer na Kaptolu

Vlasnicima su u uređenju prostora pomogle arhitektica Valerija Čilaš Miliša i produkt dizajnerica Maja Mesić.

Police su prepune vrhunskih preparata. Pogledajte na fotki kako su se ambalaže predivno uklopile u interijer i služe kao ukras!

Frizer na Kaptolu

Frizer na Kaptolu

Osim frizure u salonu se možete i našminkati, obaviti manikuru, ali i popiti kavu.

Dio prostora funkcionira kao concept store i stalno se nešto događa. Možete isprobati Tradate haljine i dodatke za kosu, popiti vrhunsku pivu iz The Garden Brewery, ili kupiti BOYA bojice. Za svakoga ponešto, cure, dečke i djecu.

Frizer na Kaptolu

I još kada sam skužila da je skraćenica FNK nije samo za Frizer na Kaptolu nego da su to i inicijali djece vlasnika salona: Fran, Nika i Karlo, rastopila sam se. Nakon mene ulazi mlada obitelj s klincima. Tata uzima gitaru i krene svirati. Koji dobar feeling. Klavir je još slobodan – navratite 🙂

Frizer na Kaptolu

A danas je meni ročkas, idemo ga proslaviti! 🙂

Dragi moji čitatelji i čitateljice, imate priliku osvojiti frizuru po izboru ili manikuru, trajni lak u frizerskom salonu Frizer na Kaptolu.

Javite se na adresu [email protected] s naslovom maila LILI HALO DECORATION i svojim podacima (ime, prezime i adresa) do nedjelje 12. studenog 2017. u ponoć. U tekstu maila navedite birate li frizuru ili manikuru, trajni lak. A mi ćemo u ponedjeljak nasumično odabrati dva sretnika.

Sretne dobitnice su Marina Gavranović i Gabrijela Bakić. Hvala na sudjelovanju!

Frizer na Kaptolu možete pronaći na Instagramu i Facebooku.

Frizer na Kaptolu

A mene pratite InstagramuFacebooku i Lili Halo Decoration blogu.

Frizer na Kaptolu

FNK-LiliHalodecoration-Journal1nj

Frizer na Kaptolu

Frizer na Kaptolu

Frizer na Kaptolu

Frizer na Kaptolu

Frizer na Kaptolu

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori