Glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić uplovili su u bračnu luku
Glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić uplovili su u bračnu luku

Glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav
Ključarić uplovili su u bračnu luku

Život priča najljepše romane i ne postoji veća radost nego kada se u njemu štuju ljubav i zajedništvo. Glazbeni par Eni Jurišić i Vjekoslav Ključarić svoju su ljubav okrunili brakom. Svečanu ceremoniju i ludu zabavu priredili su na Krku, na kojem su i započeli zajednički život. Podsjetimo, mlad i moderan par sudjelovao je u showovima „The Voice“ i „A strana“. Ubrzo nakon toga snimili su duet Prije nego nestane.

Mladenka je za ovaj veliki dan nosila elegantnu bijelu haljinu Vesne Spose uz Jimmy Choo cipele i decentan nakit. Vjekoslav je izabrao crno odijelo i bijelu košulju s leptir-mašnom te istaknutim jednim detaljem – manžete za košulju u obliku violinskog ključa.

Među uzvanicima je bio drugi mladi glazbeni par, Nika Turković i Matija Cvek, koji su na društvenim mrežama podijelili dio atmosfere sa slavlja. „Kad uzalud se daješ u ničije ruke, a treba ti Vjeko. Volim vas prijatelji“, napisao je Cvek, parafrazirajući stihove pjesme Trebaš li me koju je snimio s Eni.

Prvi ples dvoje glazbenika otplesalo je na bezvremenski hit Dine Dvornika „Ljubav se zove imenom tvojim“, a splitsku glazbenu legendu oboje obožavaju. Zamislili su svadbu pod šatorom prepunim zelenila i bijelog cvijeća, to su i ostvarili. Mladenkin buket bio je složen od maslina, eukaliptusa i božura.

Pristizale su brojne čestitke sa svih strana, a u komentarima na društvenim mrežama sreću su im zaželjele i druge poznate osobe među kojima su Nives Ivanišević, Filip Rudan, Dino Jelusić, Barbara Kolar, Iva Šulentić i Ivana Mišerić.

Foto: Andrea Gržičić

Učitati još
Zatvori