Divna nijansa plave za sobu jednog dječaka

Divna nijansa plave za sobu jednog dječaka

Lilihalodecoration--Toma's-dark-blue-4

Kažu da je plava boja omiljena boja u cijelom svijetu. Ja posebno volim plavo-sive tonove. Ako bolje pogledate zidove u mojem stanu, vidjet ćete da niti jedan nije siv, nego da je baš plavo-siv.

Dugo sam razmišljala kako osvježiti boje u Tominoj sobi. Htjeli bi da soba postane ozbiljnija, Toma to sada i sam traži, ali da zadrži razigranost i maštu.

Isprva smo razmišljali kupiti krevet koji bi mogao koristiti i kasnije kada krene u pubertet. Ali smo ipak odlučili malo ga kasnije iznenaditi prefora krevetom.

Lilihalodecoration--Toma's-dark-blue-5

Ozbiljnija nijansa plave

Zid gdje planiramo staviti veći krevet, obojali smo u malo tamniju nijansu plave. Ljudi se obično boje tamnih boja u stanovima, posebno dječjim sobama. Uz oprezan izbor preostalih detalja i namještaja, stvarno se ne može dogoditi da zagušite prostor.

Lilihalodecoration--Toma's-dark-blue-2

Tomi sam dala da boja zid sve dok se ne umori. Uopće me ne smeta kada boja šprica na sve strane ili kada on boja na sve moguće načine. Pustite klince da rade sa vama, jako im je to važno. Ionako se brzo umore i odustanu, a onda vi popravite koliko možete.

Lilihalodecoration--Toma's-dark-blue-1a

Ostale zidove smo osvježili u istim bojama koje su bile do sada, svijetloplava i tamnija bijela kako bi se ljepše isticao bijeli namještaj. Inače mi ili zid ili namještaj izgledaju žuto. Zato pripazite ako imate bijeli namještaj u prostoriji i želite imati bijeli zid, dodajte malo malo sive boje u bijelo, tek toliko da dobijete tamniju nijansu od samog namještaja. Sve će izgledati puno urednije.

Lilihalodecoration--Toma's-dark-blue-1

Koliko samo ima divnih tamnijih nijansa za zidove, ne samo dječjih soba nego bilo kojih u stanu. Zavirite na ovaj link i uvjerite se i sami!

E a sada je vrijeme za novi namještaj.

Lilihalodecoration--Toma's-dark-blue-2a

Pratite me na InstagramuFacebooku i Lili Halo Decoration blogu.

Lilihalodecoration--Toma's-dark-blue-3a nijansa plave

Učitati još
Zatvori